Ana Manşet Reklam

Güncel

Trabzonlu gençlerden Vali Aksoy’a davet

3. Gebze Trabzonlu Gençler buluşuyor festivalinin hazırlarını tamamlayan Gebze Trabzonlular Derneği Gençlik kolları yönetimi, protokol ziyaretlerini sürdürüyor.

21 Ocak 2020 Saat: 17:05
Trabzonlu gençlerden Vali Aksoy’a davet
Trabzonlu gençlerden Vali Aksoy’a davet

Abdulkadir Ayar başkanlığındaki gençlik kolları yönetimi önceki gün Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret ederek, 25 Ocak’ta gerçekleşecek olan, 3. Gebze Trabzonlu gençler buluşuyor etkinliğine davet etti.

Vali Aksoy ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade ederken, etkinliğe programının uygun olması durumunda geleceğini söyledi.

GECEDE KOLİVA SAHNE ALACAK

Öte yandan 25 Ocak Cumartesi akşamı saat 19.30’da gerçekleşecek olan etkinlikte Karadeniz müziğinin güçlü sesi KOLİVA gurubu sahne alacak.

Geleneksel hale getirdikleri etkinlik ile ilgili açıklamada bulunan Gebze Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Ayar, “ Bu yıl organize edeceğimiz gecemizde karadeniz müziğinin güçlü grubu KOLİVA sahne alacak. Düzenleyeceğimiz bu etkinlik kapsamında bölgemizde bulunan yardımsever hemşerilerimizi ziyaret ederek destek aldık. Aldığımız bu destekler ile gecemizi düzenleyip, ihtiyaç sahibi hemşerilerimize gıda ve kırtasiye yardımında bulunacağız.  Düzenlediğimiz ilk iki etkinliğimizde amacımıza ulaştık. 25 Ocak’ta gerçekleşecek olan 3. Gebze Trabzonlu Gençler buluşuyor, etkinliğimiz içinde çalışmalarımızda son aşamaya geldik. Çok güzel bir katılımla etkinliğimize yapmayı hedefliyoruz. Bugüne kadar bizlere maddi desteklerinin yanı sıra, manevi desteklerde bulunan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑