parkinnn

Güncel

Trabzonlulardan Şener Yılmaz' a çok özel hediye

Şener GYD Başkanı Şener Yılmaz'ı Tuzla merkez ofisinde ziyaret eden Darıca Trabzonlular Derneği yönetimi, hemşerileri Yılmaz'a çok özel bir hediye verdiler. Futbola olan düşkünlüğüyle de tanınan Şener Yılmaz'a, taraftarı olduğu takımının özel formas

2 Ekim 2022 Saat: 17:04
Trabzonlulardan Şener Yılmaz a çok özel hediye
Trabzonlulardan Şener Yılmaz' a çok özel hediye

Darıca Trabzonlular Derneği Başkanı Umut Sağlam ve yönetimi, Şener GYD ve Gebze Birlik Spor Kulübü Başkanı Şener Yılmaz'ı, Tuzla'da ziyaret ettiler. Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Gençlik Şöleni'ne verdiği destek ve ana sponsor olmasından dolayı Başkan Yılmaz'a teşekkür ziyareti geŕçekleştiren Darıcalı Trabzonlular ziyarette, Şener Yılmaz'a Trabzonspor’un 2021-2022 yılı şampiyonluğuna özel hazırladığı formayı hediye ettiler.

Görüşmede karşılıklı görüş alışverişinde bulunan dernek yönetimi ile Şener Yılmaz, memleket hasreti kokan etkinliklerde her zaman dayanışma içinde olmaya karar verdiler. Darıca Trabzonlular Derneği'nin kendisini ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz, ''Bir Trabzonlu iş insanı olarak sonuna kadar hemşerilerilerimin yanında olmaya devam edeceğim. Ayrıca Darıcalı hemşerilerimi başarılı bir ilk organizasyon gerçekleştirdikleri için de kutluyorum. Üzerime düşen her sorumluluğu almaya hazırım.'' şeklinde konuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑