parkinnn

Kültür

Ufka Yolculuk Kayıtları Devam Ediyor

Server Yaşam Vakfı tarafından tüm Türkiye’de, Gebze Bölgesi’nde Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik Spor ve Kulübü Derneğinin(İLKÇEV) organizasyonuyla düzenlenen ödüllü 10. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması yoğun ilgi görüyor.

20 Nisan 2022 Saat: 13:51
Ufka Yolculuk Kayıtları Devam Ediyor
Ufka Yolculuk Kayıtları Devam Ediyor

Her yıl farklı konularda gerçekleştirilen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları, bu yıl Sağlıklı Düşünmek temasıyla 4 farklı kategoride gerçekleştiriliyor. İyi-kötü, doğru-yanlış her türlü bilginin kolaylıkla yayıldığı bir dönemde bilginin, özellikle de tasarlanmış bilginin, artış hızını ve topluma etkilerini gören Ufka Yolculuk ekibi, sağlıklı düşünme konusunda farkındalık oluşturmayı hedefliyor. 

Kayıtlar Devam Ediyor 

İlkokul, ortaokul, lise ve yetişkin kategorilerine yarışma için özel hazırlanmış sağlıklı düşünmek konulu düzenlenen kitap okuma yarışmasının kayıtları www.ufkayolculuk.com sitesi üzerinden yapılarak, 25 Nisan 2022 saat 07.00’a kadar devam ediyor. 

Toplam 1 Milyon TL Ödül 

Kaybedeni olmayan 10. Ufka Yolculuk Kitap Okuma Yarışması neticesinde Türkiye genelinde dereceye girenler büyük para ödülleri alacak. Her kategoride 1’incilere 10.000 ₺, 2’incilere 9.000 ₺, 3’üncülere 8.000 ₺ verilecek olan yarışmada, ilk 50’ye giren yarışmacılar ödüllendirilecek. Gebze bölgesinde dereceye giren yarışmacılar ayrıca ödüllendirilecek.   

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑