parkinnn

Röportaj

Vatandaş Bilinçlendi

Sigortacı Metin Özkan sektörün geldiği noktayı anlattı

22 Aralık 2016 Saat: 16:28
Vatandaş Bilinçlendi
Vatandaş Bilinçlendi

Gebze’nin en büyük sigorta acentesi  unvanını elinde bulunduran Özkan Sigorta ve Aracılık Hizmetleri  Yönetim Kurulu Başkanı Metin Özkan, Türkiye’de artık vatandaşların sigorta konusunda bilinçlendiğini söyledi.

22 yıldır sigortacılık yapan, toplam 16  personelle Türkiye’nin en büyük yedi sigorta firmasının acenteliğini yürüten Metin Özkan, ‘’Sigortacılığa ilk başladığımız yıllarda bir faks makinemiz , bir telefonumuz vardı. Vatandaşlarda  sigortanın öneminin farkında değildi. Şimdi teknoloji var, her şey online ve sigortanın ne denli olduğu daha çok anlaşıldı. Geçirdiğimiz deprem felaketlerinden sonra  deprem sigortası bilinci oluştu, araç sahipleri de kasko ve zorunlu trafik sigortasının önemini anladı.’’ dedi..

Gebze Hacıhalil Mahallesi Yıldız Caddesi’nde yaklaşık on bin müşteriye hizmet veren  Özkan Sigorta’da  pek çok iş yerinde olmayan bir uygulama ise personelin çalışma yönteminde. Çalışan personeller   parmak izi mesaisi yapıyor. İş bitiminde kimin fazla çalıştığı parmak izi ünitesinden çıkıyor ve  maaşına  mesai yazılıyor.

Allianz, Anadolu, Ak Sigorta, HDİ Sigorta, Libartiy Sigorta , Eureko Sigorta, Mapfre Sigorta’ların Gebze acenteliğini sürdüren  Metin Özkan,  sosyal çalışmalarının yanı sıra STK’larda yürüttüğü  görevlerle de mesleğinin sorumluluğunda olduğunu ifade ediyor.  Ayrıca KOSAD ve GTO meslek komiteleri yönetimlerinde görev yapan  Sigortacı Metin Özkan ‘’ Sigorta dünyasında serbest fiyat politikası var. Bu rekabete neden oluyor. Bazen de sıkıntıları beraberinde getiriyor. Yöneticilerin hataları yüzünden kaynaklanan sıkıntılar oluyor, fiyatlara yansıyor. Her şeye rağmen sigorta hizmeti mağduriyeti önlediği için vatandaş  sigorta konusunda  çok bilinçlendi.’’ şeklinde konuştu. (Pınar GÖKÇE- Gölge)

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑