Ana Manşet Reklam

Eğitim

Yeni yazarlar yetiştiriliyor

Yaratıcı yazarlık, editörlük, öykü yazarlığı, roman yazarlığı, senaryo yazarlığı gibi konularda kurs başladı

19 Kasım 2016 Saat: 11:24
Yeni yazarlar yetiştiriliyor
Yeni yazarlar yetiştiriliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin SEKA Kültür Alanı’nda yer alan Dil ve Edebiyat Derneği Kocaeli Şubesi’nde yazar Hilal Acar eğitmenliğinde yazarlık eğitimleri başladı. Her hafta salı ve çarşamba günleri yaratıcı yazarlık, editörlük, öykü yazarlığı, roman yazarlığı, senaryo yazarlığı gibi konularda eğitim alan 84 kursiyer, 6 ay süreyle ücretsiz eğitimin ardından sertifika alacak. Edebiyat ve yazarlığa amatörce ilgi ve merak duyan kursiyerlere verilecek eğitimle ilimizde yayın hayatına katkı sunacak yeni yazarların yetişmesine olanak sağlanması amaçlanıyor. İlimizden yetişecek yeni yazarlar öykü, şiir ve romanlarıyla kent kültürüne katkı sunacak.

 

84 KURSİYERLE BAŞLADI                                                                                                               2016-2017 dönemi 84 kursiyerle eğitime başladı. Hafta içi salı ve çarşamba günleri yazarlık konusunda eğitim alacak kursiyerler, 6 aylık bir eğitim sonrası yazarlık konusunda yazar Hilal Acar’ın bilgi ve tecrübelerinden faydalanacak. Kursiyerler, bilgi ve becerilerini arttırmış olacak.   

 

GEÇEN YIL KİTAP YAZDILAR

Yazarlık konusunda amatör bir ruhla tecrübeleri ve merakı olan kursiyerlere, profesyonel bir bakış açısıyla yaratıcı yazarlık, editörlük, öykü yazarlığı, roman yazarlığı, senaryo yazarlığı gibi konularda eğitim veren Hilal Acar geçtiğimiz yılki kursiyerlerle birlikte annelere ithafen yazılan mektuplardan seçilen 28 mektubu ‘Sıkı Giyin Üşürsün’ adı ile kitaplaştırıldı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑