parkinnn

Siyaset

YENİDEN REFAH GÖLCÜKLÜ MUHTARLARLA BULUŞTU.

Yeniden refah partisi Gölcük ilçe başkanlığı, muhtarlarla buluşma toplantısı düzenledi. Aşiyan tesislerinde yapılan toplantıya muhtarlar yoğun ilgi gösterdiler. Gölcüğün ve ülkenin sorunlarına dair fikir alışverişinin yapıldığı toplantı samimi bir at

18 Haziran 2022 Saat: 16:48
YENİDEN REFAH GÖLCÜKLÜ MUHTARLARLA BULUŞTU.
YENİDEN REFAH GÖLCÜKLÜ MUHTARLARLA BULUŞTU.

BAYAZIT; HER ŞEY DAHA GÜZEL BİR GÖLCÜK İÇİN.

Toplantıda ilk olarak ev sahibi Mustafa Bayazıt konuştu. Bayazıt katılımından dolayı tüm muhtarlara teşekkür etti. Yeniden refah partisi olarak toplumun tüm kesiminden gelecek fikir önerilerine ihtiyaçlarının olduğunu belirten Bayazıt Gölcük için elimizden geleni yapmaya hazırız, dedi. Her şey daha güzel bir Gölcük için diyen Bayazıt sonrasında sözü il başkanı Mehmet Aras’ a bıraktı.

ARAS; ÜRETİM TEMELLİ EKONOMİYE GEÇİLMESİ LAZIM.

Mehmet Aras konuşmasında şu sözleri kaydetti;

“Gölcük halkının gerçek temsilcisi olan muhtarlarımızla buluşmaktan dolayı çok mutluyuz. Muhtarlarımız halkın idareden beklentisini en iyi bilen seçilmişlerdir. Çünkü muhtarı doğrudan halk seçiyor. İktidara geldiğimizde muhtarları yönetimde daha fazla söz sahibi yapacağız. Yaşanabilir bir Türkiye’ yi muhtarlarımızla birlikte kuracağız. Halkımızın gerçek gündemi işsizlik ve yokluktur. Ülkede akaryakıt 30 lira olmuştur. Dövizin hızın yetişme imkânı kalmamıştır. Aylar önce bu fiyatlar milli güvenlik sorunu çıkarır dedik. Bu işin sonu kıtlık dedik. Maalesef yaşadıklarımızı bizi haklı çıkardı. Şimdi tekrardan söylüyoruz. Bu iş ancak üreterek düzelir. Bir an önce üretim temelli ekonomiye geçilmesi gerekiyor.”

Toplantıda son söz muhtarlara verildi. Muhtarlar partinin davetinden çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑