parkinnn

Güncel

Hasçelik, demir çelikte iddialı

Baba mesleğini , kendine meslek edinen Gebzeli genç iş insanı , Methas Grup kurucusu Metehan Hasçelik, kısa sürede inşaat sektörünün aranan çözüm ortağı oldu.

13 Mart 2024 Saat: 14:56
Hasçelik, demir çelikte iddialı
Hasçelik, demir çelikte iddialı

BABASI ESKİ DEMİR TÜCCARI

Gebze'nin  en eski  inşaat demiri  tüccarlarından  Abdullah Hasçelik'in  26 yaşındaki oğlu Metehan  Hasçelik , '' Babamdan çok şey öğrendim, bu mesleği öğrendim. Ama daha önemlisi ticari ahlakı ve güvenilir olmayı öğrendim. Bu da beni hızla başarıya taşıdı.'' dedi.

METHAS'I KURDU, ÖNCÜ OLDU

'' Yapı malzemeleri sektörü bizim için bir aile sektörüdür. Bu sektörde birikimimiz ve güvenimiz eskilere dayanıyor.'' diyen Methas Grup Kurucusu  Metehan  Hasçelik, Gölge 'ye çalışmalarını anlatırken , '' Henüz yolun başındayım, şirket grubumu 2023'ün sonunda kurdum, fakat  geçmişe dayalı bilinmişlik bütün kapıları açmama vesile oldu. Kısa sürede geldiğimiz noktanın temelinde soyadımızın verdiği güven ve benim de şahsi çalışmalarım yatıyor. Allah'a şükür,  kısa sürede çok yol katettik.  '' şeklinde konuştu.

SOYADINA UYUMLU MESLEK

Methas Grup Başkanı Metehan Hasçelik, '' Tesadüf müdür, yoksa sonradan mı alınmış bilemiyorum ama, soyadımızın Hasçelik olması ailemizi  demir-çelik sektöründe çalışmaya itmiş galiba. Ben de soyadıma yakışan şekilde demir-çelik ticareti yapıyorum. ''  şeklinde konuşurken, çalışmalarını şu şekilde anlattı ;

TABANDAN TAVANA HER MALZEME VAR

 ''Babam Abdullah Hasçelik,  Gebze'nin ilk inşaat demiri tüccarlarından.  Bünyemizde  demir çelik grubu mamüllerinin yanı sıra,  kaba yapımalzemeleri de  bulunuyor. Kendi araçlarımızla sevkiyat yapıyoruz. İnşaat sektörü hiç bir zaman durmayacak  bitmyecek sektör.  Hatırlarsanız Pandeminin pik olduğu dönemde bile şantiyelede çalışmalar devam etti.  Ülkemizde ve özellikle bölgemizde yeni  modern yapılar  yükseldikçe bizim işlerimizde artarak devam eder. Methas Grup olarak sadece inşaat demiri ticareti yapmıyoruz. İnşaata dayir akla gelebilecek her ihtiyaçta hizmet veriyoruz.  İnşaat demiri, çimento, kireç , kum, seramik, boru, yalıtım malzemeleri,  yapı malzemeleri.  Tabandan tavana her malzeme satışımız var. Bir yapının inşasında hangi malzeme kullanılıyorsa depolarımızda mevcut ve stoklu çalışıyoruz. Müşterimiz talebini ilettiği zaman en kısa sürede kendi araçlarımızla sevkiyatımız başlıyor. Zamanla yarışıyoruz, müşterilerimizin zamandan kazanmasına yardımcı oluyoruz. Methas Grup olarak  yeniyiz  , ama  hedefimiz büyük. Yıl sonuna kadar bölgemizin sektördeki kaptan köşküne oturmayı planladık.  ''

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Methas Grup kurucusu Metehan Hasçelik
Methas Grup kurucusu Metehan Hasçelik

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑