Ana Manşet Reklam

Kültür

Arabada sinema etkinlikleri devam ediyor

Kültür etkinliklerini yeni döneme uygun olarak yeniden hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, “Arabada Sinema” etkinliklerine Gebze ve Körfez ilçeleriyle devam ediyor.

2 Haziran 2020 Saat: 17:19
Arabada sinema etkinlikleri devam ediyor
Arabada sinema etkinlikleri devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni normalleşme sürecine girilmesinin ardından evlerine kapanmak zorunda kalan vatandaşların moralini yükseltebilmek için ‘Arabada Sinema’ etkinliklerine devam ediyor. Etkinliğin ilkini geçtiğimiz haftalarda İzmit ilçesinde yapan Büyükşehir Belediyesi, yeni döneme uygun olarak bu kez Gebze, Körfez ve Derince ilçeleri için ‘Arabada Sinema’ etkinliği düzenliyor. Vatandaşların keyifli vakit geçirebilmesi için düzenlenen etkinlikte “7. Koşuktaki Mucize” filmi gösterilecek.

 

PERŞEMBE GEBZE’DE, CUMA KÖRFEZ’DE

Kültür etkinliklerini yeni döneme uygun olarak yeniden hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören ‘Arabada Sinema’ etkinliklerine devam ediyor. 4 Haziran Perşembe günü Gebze ilçesinden düzenlenecek ikinci ‘Arabada Sinema’ etkinliği, saat 21.30’da Yeni Adliye Yanı Açık Otopark’ında gerçekleşecek. Etkinliğin 3’cüsü ise 5 Haziran Cuma günü saat 21.30’da Körfez ilçesi Kent Emlak Konutları Yanı’nda gerçekleşecek. Her iki ilçede de “7. Koşuktaki Mucize” filmi izlenecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑