parkinnn

Güncel

ARDAFED bölge temsilcilikleri açacak

Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED), Ardahanlı derneklerle iletişimi ve koordinasyonu daha da güçlendirmek için İstanbul’un üç ayrı bölgesinde temsilcilikler açmayı hedefliyor.

29 Mayıs 2017 Saat: 14:39
ARDAFED bölge temsilcilikleri açacak
ARDAFED bölge temsilcilikleri açacak

Geçtiğimiz hafta görev dağılımını yaparak çalışmalara başlayan ARDAFED’in yeni yönetim kurulu, önceki gün federasyonun Şişli’deki merkezinde olağan yönetim toplantısını gerçekleştirdi. 14 Mayıs’ta göreve gelen yönetim kurulu, geçen kısa zamanda yapılan ziyaretleri değerlendirdi, yapılması gereken çalışmaları masaya yatırdı.

Öncelikli olarak üye ve üye olmayan derneklerle iletişimi güçlendirmeyi hedefleyen ARDAFED yönetimi, bu amaçla İstanbul’un üç ayrı bölgesinde temsilcilikler oluşturma konusunda fikir birliğine vardı. Özellikle Ardahanlıların yoğun olarak yaşadığı Esenyurt’ta daha etkin olmayı, hem Esenyurt hem de 3. Bölge’deki diğer ilçelerde faaliyet gösteren Ardahanlı derneklerle yakın iletişim kurmayı planlayan ARDAFED, bu çalışmayı, oluşturulacak 3. Bölge Temsilciliği ile hızlandırmayı amaçlıyor. İlk etapta faaliyete geçirilmesi düşünülen bir diğer bölge temsilciliğinin de Beykoz’da olması planlanıyor.  

 

KURUMSAL ZİYARETLER DEVAM EDECEK

Kongrenin ardından bir dizi nezaket ziyaretleri gerçekleştiren ARDAFED, bu ziyaretleri zamana yayarak devam ettirmeyi de düşünüyor. Hem yeni yönetim kurulunun Ardahanlı kurum temsilcileriyle tanışmasını hedefleyen hem de Ardahanlı seçilmişler ve bürokratlarla ikili ilişkileri geliştirmeyi hedefleyen ARDAFED, ilk resmi ziyaretini Bakırköy Belediyesi’nin Ardahan Damallı Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’na gerçekleştirmişti. ARDAFED, Kerimoğlu’nun yanı sıra Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Sancaktepe Belediyesi Meclis Başkanvekili Turgay Akpınar ve HDP İstanbul İl Eşbaşkanı Esengül Demir’i de ziyaret etti.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑