Güncel

Başkan Bıyık’tan Nenehatun Kent Park müjdesi

Seçim beyannamesinde verdiği sözleri tutmak için canla başla çalışan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, beyannamede yer alan Nenehatun Kent Park projesi ile ilgili de müjde vererek çalışmaların yakın zamanda başlayacağını söyledi.

3 Ekim 2022 Saat: 15:31
Başkan Bıyık’tan Nenehatun Kent Park müjdesi
Başkan Bıyık’tan Nenehatun Kent Park müjdesi

Seçim beyannamesinde verdiği sözleri bir bir yerine getiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bir projesi için daha kolları sıvadı. Çalışmaların başlaması için gün sayılan Kent Park projesi, Osmangazi, Nenehatun, Kazımkarabekir ve Pirireis Mahallelerine hitap edecek ve adeta mini bir millet bahçesi olacak. Park ve Bahçeler Müdürlüğünü ziyaret eden Başkan Bıyık, ilçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alırken, ‘Kent Park Projesi’ için de çalışmaların kısa bir süre başlayacağı müjdesini verdi.

40 DÖNÜMLÜK ALAN ÜZERİNE YAPILACAK

Nenehatun’da bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün taşınacağını ve yerine de Kent Park Projesi’ni yapacaklarını belirten Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizle ilçemizi güzelleştirmek adına çalışmalarımızı yapıyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün buradan taşınmasının ardından söz verdiğimiz Kent Park Projemizin ihalesini yapacağız ve süratle çalışmalara başlayacağız. Yaklaşık 40 dönüm alan üzerinde inşa edeceğimiz Kent Park Projesi, Osmangazi, Nenehatun, Kazımkarabekir ve Pirireis Mahallelerine hitap edecek.

MİNİ MİLLET BAHÇESİ OLACAK

Aynı zamanda çok da ciddi bir nüfusun olduğu bölge burası. Geçtiğimiz aylarda startını verdiğimiz bir cami projesi bu alanın içerisinde. Kafemiz, restoranımız, piknik alanımız, skate park, çocuk oyun alanları, spor aletlerimiz, yürüyüş alanlarımız ile birlikte burayı muhteşem bir alana dönüştürmeyi hedefliyoruz. Sosyal donatı alanları ve sosyal tesisleriyle birlikte adeta mini bir millet bahçesi olacak. 2023’ün ilk yıllarında da yapımına başlayacağız. Yeşil alanları ve sosyal donatı mekanlarıyla Nenehatun Mahallemizin çehresini değiştirecek Kent Park projesi ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑