Eğitim

Bıyık, öğrencilerle birlikte hayvanları besledi

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 4 Ekim Hayvanları Koruma günü dolayısıyla harçlıkları ile mama alan öğrencilerle birlikte Darıca Belediyesi hayvan barınağında tedavi gören can dostlarımızı besledi.

4 Ekim 2022 Saat: 15:37
Bıyık, öğrencilerle birlikte hayvanları besledi
Bıyık, öğrencilerle birlikte hayvanları besledi

Darıca Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla ilköğretim öğrencileriyle birlikte anlamlı bir etkinliğe imza attı. Ressam Osman Hamdi Bey, Servet Çambol ve Sarkuysan ilköğretim okullarında eğitim gören ilkokul öğrencileri, Darıca Belediyesi Hayvan Barınağı’nı ziyaret ederek kumbaralarında biriktirdikleri kendi harçlıkları ile aldıkları mamaları Darıca Belediyesi’ne teslim ettiler. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da davranışlarıyla örnek olan minikleri yalnız bırakmayarak onlarla birlikte hayvanları besledi.

CAN DOSTLARIMIZA HER ZAMAN SAHİP ÇIKIYORUZ

Öğrencilerin bu davranışının takdire değer olduğunu kaydeden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hem öğrenci velilerine, hem öğretmenlere hem de öğrencilere teşekkür etti ve şöyle konuştu: “Bugün 4 Ekim Hayvanları Koruma günü nedeni ile öğrencilerimiz çok güzel bir davranışta bulundular. Kendi harçlıkları ile aldıkları mamaları barınağımıza teslim ettiler. Bu farkındalığın, bu bilincin onlarda oturması çok güzel. Hayvanları sadece bir gün değil her gün sevmek, korumak gerekiyor. Güzel bir nesil geliyor arkadan pırıl pırıl tertemiz. Bizlere de onlara mihmandarlık etmek düşüyor. Burada ne yaptığımızı onlara anlatıyoruz. Bilinçli bir nesil yetiştirmek için ekiplerimizle birlikte üzerimize ne düşüyorsa yapmaya gayret ediyoruz. Kıymetli yavrularımıza örnek davranışları için tekrar teşekkür ediyorum. Darıca Belediyesi olarak bizler can dostlarımız olan sokak hayvanlarına her zaman sahip çıkmak için gerek barınağımızla gerek beslenme noktalarımızla gerekse de hayvan refahı ekiplerimizle birlikte canla başla çalışıyoruz.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑