parkinnn

Yaşam

Bu 'Tantuni' alışkanlık yapıyor

Siyaset ve ticaret insanı Baran Aydın , gıda sektörüne Suat Usta Tantuni ile girdi.

10 Ekim 2020 Saat: 15:50
Bu Tantuni alışkanlık yapıyor
Bu 'Tantuni' alışkanlık yapıyor

Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi ve CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın'ın Mutlukent'te hizmete kazandırdığı 'Suat Usta Tantuni'', damak tadına düşkün olanların yeni adresi oldu.
13 PERSONEL ÇALIŞIYOR
Gebze ve Çayırova’nın sevilen, genç iş insanı Baran Aydın, iş hayatının 10’ncu yılında iş alanını genişletti. Gebze Ticaret Odası’nda Meclis Üyesi ve Kızılay Çayırova Şubesi Başkan Yardımcısı da olan Baran Aydın , Suat Usta Tantuni’nin bayiliğini alıp Mutlukent'te Cadde Alyans konutlarında hizmete soktu.
''Bölgede ihtiyaç vardı , eksiklikti ,bu eksikliği gördük. '' diyen Baran Aydın, yaptığı yatırıma sahip çıkan müşterilerinin ilgisinden de memnun. 170 metrekare alanda 13 personelle hizmet verilen Suat Usta Tantuni'de , et tantuni, tavuk tantuni, yoğurtlu tantuni ile birlikte tatlı olarak künefeye servisi yapılıyor.
KENDİ YAPTIĞI BİNA
Başarılı iş insanı ve siyasetçi Baran Aydın, “Gıda sektöründe yatırım olarak bu bölgeyi seçtim, gelişim hızla artıyor. Şu anda işletmecisi olduğumuz iş yerinin binasının müteahhitliğini de biz yaptık. Burada servis edilen her şey imalat. Tantuniyi, ülkemize has bir lezzet olmasının yanı sıra bölgemiz insanının damak tadına uygun bir yiyecek çeşidi olarak tercih ettik. Suat Usta Tantuni markasının bayiliğini üstlenmeyi ise sektördeki mazisiyle birlikte gerek kalite, gerekse lezzette halka kendisini ispatlamış olmasından tercih ettik” dedi.
Damak dadına düşkün olanların yeni adresi olan Suat Usta Tantuni'de pandemi kurallarının had safhada uygulandığı dikkat çekerken, son derce modern dizay edilmiş rrestaurantta paket servite yapılıyor.
MOTOKURYE HİZMETİ VAR
Covid -19 sürecinden ötürü alınan tedbir kararlarına uyarak sınırlı sayıda misafir ağırladıklarını anlatan Aydın, “Ancak dört motokuryeli aracımızla Gebze ve Çayırova’nın tüm mahallelerine yayılabilecek ve dileyen herkesin bu lezzete ulaşmasını, servis ağımızla sağlayacağız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑