Ana Manşet Reklam

Güncel

Büyükşehir’in 109 yeni otobüs ihalesine 7 firma teklif verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaşım filosuna katacağı 109 yeni otobüs alımı için düzenlediği ihaleye 7 firma teklif verdi.

16 Ekim 2020 Saat: 10:48
Büyükşehir’in 109 yeni otobüs ihalesine 7 firma teklif verdi
Büyükşehir’in 109 yeni otobüs ihalesine 7 firma teklif verdi

Ulaşım için çok yönlü projeleri hayata geçiren ve ‘çevre dostu’ doğalgazlı otobüslerle aynı zamanda konforlu ulaşım hizmeti de veren Büyükşehir Belediyesi filosunu güçlendiriyor. Bu kapsamda farklı kapasite ve özelliklere sahip 109 otobüs alımı için ihale yapıldı. EKAP üzerinden yapılan ihaleye 7 firma teklif verdi.

 

MODERN VE ÇEVRE DOSTU OTOBÜSLER ARTIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaşım filosunu genişletiyor. Vatandaşların kaliteli ve konforlu ulaşımı için yatırımlarını sürdüren Büyükşehir, kent genelindeki toplu taşıma hizmeti için modern doğalgazlı otobüsler ile vatandaşların memnuniyetini kazanıyor. Yapılan ihale ile doğalgazlı çevre dostlu otobüslerin sayısı 109 daha artacak.

 

FARKLI TİPLERDE OLACAK

Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nca açılan ihalede 100 adet CNG (Doğalgaz) yakıtlı, alçak tabanlı solo ve körüklü tip toplu taşıma otobüsü, 70 adeti solo tip (en az 12 metre) en az 80 yolcu, 1 engelli yolcu kapasiteli, 30 adeti körüklü tip (en az 18 metre) en az 135 yolcu, 2 engelli yolcu kapasiteli 100 otobüs, 7 adet dizel yakıtlı 12 metrelik uzun yol otobüsü, 2 adet dizel yakıtlı 7,7 - 10 metrelik uzun yol otobüsü olmak üzere toplam 109 otobüs alımı yapılacak. EKAP üzerinden yapılan ihaleye 7 firma teklif verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑