parkinnn

Spor

DEV FİNALİ DEV HAKEM

ŞENER GYD YAZ FUTBOL TURNUVASINDA FİNAL MAÇI 17 EYLÜL CUMARTESİ GÜNÜ OYNANACAK.

14 Eylül 2022 Saat: 13:18
DEV FİNALİ DEV HAKEM
DEV FİNALİ DEV HAKEM

Bölgemiz gayrimenkul dünyasının en başarılı isimlerinden Şener Yılmaz'ın sahibi olduğu Şener Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığının organize ettiği Yaz Futbol turnuvasının final şöleni 17 Eylül cumartesi akşamı TSE Gebze İstanbul TSE Spor Tesislerinde gerçekleşecek.

Turnuvaya katılan tüm takımların birer plaketle ödüllendirileceği final gecesinde 3.lük 4.lük karşılaşması saat 20.00'da Real Giresun ile Çelenk Metal Kralın Askerleri arasında oynanacak.

Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, Ogün Temizkanoğlu, Hami Mandıralı, Güvenç Kurtar gibi bir çok ünlü ismin katılacağı final gecesinde Külte Civata AŞ ile Gebze Birlik FK arasında oynanacak şampiyonluk maçını ise FİFA Kokartlı eski hakem Deniz Ateş Bitnel yönetecek. Hakem komitesi başkanlığı ve organizasyon komitesinin girişimleri ile ulaşılan ünlü futbol hakemi 8'er kişi olarak oynanacak final mücadelesinde düdük çalacak. 

Özel tasarım olarak hazırlanan şampiyonluk kupasının yanı sıra 2.3.4. olan takımlara kupa madalya ve para ödüllerinin takdim edileceği final gecesi ŞENER GYD YAZ FUTBOL TURNUVASI Facebook sayfasından da canlı yayınlanacak. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑