parkinnn

Güncel

Engelli şampiyon vefa bekliyor

Türkiye şampiyonu olarak Gebze’yi gururlandıran engelli sporcu Canan Doğan’a yapılan vefasızlık ‘pes’ dedirtiyor.

23 Haziran 2021 Saat: 15:02
Engelli şampiyon vefa bekliyor
Engelli şampiyon vefa bekliyor

Gül AKDEMİR- GÖLGE- Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmalarda Para At Terbiyesi alanında birinci olarak gururumuz olan Canan Doğan ne yazık ki beklediği desteği göremiyor.

Yüzde 99 engelli olduğu için tekerlekli sandalye ile yaşamını sürdüren Canan Doğan, bu branşta Türkiye’nin ilk ve tek bayan sporcusu durumunda. Haftanın 4 günü Gebze Atlı Spor Kulübüne gelerek çalışmalarını sürdüren Canan Doğan’ın refakatçisi olan ablası Gülşah Doğan, Gebze Atlı Spor Kulübü başkanı Halit İpek’in dışında hiçbir kurumdan ve kişiden destek göremediklerini belirterek vefasızlıktan yakınıyor.

Destek sözü verenler yalnız bıraktı!

Bazı belediye başkanlarının destek sözlerinin havada kaldığını kaydeden Gülşah Doğan, “Kartvizit ve fotoğraf ile sosyal medyadan destek algısı oluşturanlar ne yazık ki hiç yanımızda olmadılar. Kocaeli Valimizden, Büyükşehir belediye başkanımızdan halen daha randevumuza yanıt bekliyoruz. Vali yardımcımız, Gebze Kaymakamımız, Çayırova belediye başkanımız ve İl spor müdürümüz bizi ziyaret etmişlerdir ancak hiçbir destek göremedik. Gebze belediye başkanımızdan 4 aydır randevu bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Halit İpek: ‘Bu başarı tesadüf değil”

Gebze Atlı Spor Kulübü Başkanı Halit İpek de, “Canan Doğan ve  diğer özel sporcularımıza kulüp olarak  imkanlarımızı tam burslu olarak sunmaktayız. Bu başarı asla tesadüf değildir. Yılların emeği, azmi ve fedakarlığı söz konusudur. Başta bu başarıda en büyük payı olan sporcumuz Canan Doğan’ı, Yaşam Koçu ve Refakatçısı olan Gülşah Doğan’ı, Antrenörümüz Mustafa Aslan’ı tebrik ediyor, emeği geçen siz basın mensuplarına da teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑