Güncel

ESAM, Rektör Mantar’ı ziyaret etti

ESAM (Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi) Kocaeli Şubesi, Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantarı ziyaret etti. ESAM Kocaeli başkanı Adem Şahinkaya ziyarette rektör Prof. Dr. Hacı Ali Mantar’a Prof. Dr. Necmettin Erbak

3 Ekim 2022 Saat: 11:32
ESAM, Rektör Mantar’ı ziyaret etti
ESAM, Rektör Mantar’ı ziyaret etti

Şahinkaya “Birbirimize destek olmalıyız”
(ESAM) Kocaeli Şube Başkanı Adem Şahinkaya ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Şakir Bitmez, Yusuf Şentürk, Yusuf Anlar ve Hasan Özdemir ile birlikte Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar’ı ziyaret etti. ESAM’ın 1969 da Prof. Dr. Necmettin Erbakan tarafından Türkiye’de kurulan ilk düşünce kuruluşu olduğunu ifade eden Adem Şahinkaya, “Gebze Teknik Üniversitesini Teknik Üniversite olması bakımından önemsiyoruz, memleketimizin, toplumumuzun geleceğe yönelik ihtiyacı olan konuların araştırılması, yayınlarla kamuoyuna aktarılması önemlidir. Üniversitede Yüksek lisans öğrencilerin fazla olması bir araştırma üniversitesi olduğunu gösteriyor. Araştırmaların yapılmasında birbirimize destek olabiliriz” dedi.
Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, Ziyaretten memnun olduğunu ifade etti.
Yapılan ziyarette, bilimsel, teknolojik ve sosyal araştırmalar üzerine fikir alışverişi gerçekleştirildi. Gelişen teknoloji ve insan merkezli yaşam alanları, yönetim ve çevre bilinci yaklaşımlarının yanı sıra akıllı şehirler konuları ele alındı.
ESAM Şube Başkanı Adem Şahinkaya “Değerli rektörümüze öncelikle misafirperverlikleri için teşekkür ederim, üzerinde fikir alışverişinde bulunduğumuz konular ülkemizin hem bugünü hem de geleceğine ait sorunlardır, bu sorunların üzerindeki ortak çalışmalarımız ümit ediyorum ki çözümleri kolaylaştıracak adımların atılmasını sağlayacaktır. Sayın rektörümüzün bu konular üzerindeki fikir alışverişlerine önem vermesi bizleri oldukça mutlu etti” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑