parkinnn

Magazin

Esra ile Erman Çok Yakıştılar

Dünya güzeli Esra ile yakışıklı Erman, davul-zurna eşliğinde hayatlarını birleştirdiler. Düğüne çok sayıda davetli katıldı, gelin Esra güzelliği ve gelinliğiyle göz kamaştırdı.

6 Eylül 2021 Saat: 18:37
Esra ile Erman Çok Yakıştılar
Esra ile Erman Çok Yakıştılar

Bölgemizin çok tanınan simalarından , Darıca Bayramoğlu Mahallesi Muhtarı Ferman Aktaş'ın oğlu Erman Aktaş görkemli bir düğünle dünyaevine girdi.
Yurdagül&Ferman Aktaş çiftinin jeoloji mühendisi, yakışıklı oğulları Erman ile merhum Esat&Suna Çaket çiftinin dünya güzel kızları Esra, yaşamlarını birleştirirken düğüne çok sayıda davetli katıldı.
Darıca Sancaktepe Sosyal Tesisleri'de gerçekleşen muhteşem düğünde gelin Esra, güzelliği ve gelinliğiyle göz kamaştırdı. Hospıtalpark Hastanesi sağlık çalışanı Esra'yı mesai arkadaşları yalnız bırakmazken, damat Erman yakışıklılığıyla göz doldurdu.
DAVUL-ZURNA COŞTURDU
Birbirlerine çok yakışan genç çiftler Esra&Erman'ın uzun süren dansları bol bol alkış aldı. Pandemi kurallarının uygulandığı düğünde, tesise girenlere kapıdaki görevlilerce kolanya tutulurken maske ve mesafeye özen gösterildi. Yerel sanatçıların birbirinden güzel eserleriyle eğlenen davetliler, davul-zurna eşliğinde Kafkas yöresinin parçalarıyla düğünü renklendirdiler.
Darıca ve Gebze bölgesindeki muhtarların tamamının katıldığı Erman ile Esra'nın düğününde siyasi parti temsilcileri, iş dünyasının önde gelen isimleri ile Muhtar Ferman Aktaş'ın yakın dostları Aktaş Ailesi'ni yalnız bırakmadı.
MIUHTARDAN DUYGUSAL TEŞEKKÜR
Düğünde misafirleri kapıda karşılayan ve tek tek ilgilenen Muhtar Ferman Aktaş, duygusal anlar yaşarken damadın annesi Yurdagül Aktaş ise mutluluk gözyaşlarına boğuldu. Düğünde misafirlere teşekkür eden Ferman Aktaş , duygularını şöyle anlattı ; '' Davetimize icabet eden herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yıllarca dost biriktirdiğimizi bu mutlu günümüzde daha iyi anladım, gördüm. Herkesin ayağına sağlık. Pandemiye rağmen bizleri yanlız bırakmayan dostlardan Allah razı olsun. Gücümüze güç, toyumuza şenlik kattınız.''
Öte yandan genç çiftin balayı için Kıbrıs'a gidecekleri öğrendildi. Gölge Medya olarak Esra&Erman çiftini tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑