Ana Manşet Reklam

Yaşam

Gültekin Şenel özür diledi

GÖLGE- Gebzenin tanınmış iş adamlarından Gültekin Şenel ın  kızı Hacer Şenelin  beklenen düğünü bugün gerçekleşiyor.

4 Ekim 2019 Saat: 15:28
Gültekin Şenel özür diledi
Gültekin Şenel özür diledi

GÖLGE- Gebze'nin tanınmış iş adamlarından Gültekin Şenel ' ın  kızı Hacer Şenel'in  beklenen düğünü bugün gerçekleşiyor.

Gümüşay Grup ve EFORA İnsan Kaynakları firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Şenel'in kızı Hacer, Abdullah Şenel ile evleniyor. Gençlerin düğünü 4 Ekim Cuma günü (bugün)  saat 19.00-23.00 saatleri arasında Poli Spotçular çarşında bulunan Kardelen Düğün Davet Balo Salonu’nda gerçekleştirilecek.  

İş adamı Gültekin Şenel,bir haftadır grip rahatsızlığı çektiğini , davet noktasinda dostlarını ihmal etmiş olabileceğini belirterek sosyal medyada açıklama yaptı.

 Şenel şü düşünceleri paylaştı :

'' Sevgili dostlarım, nasip olursa bugün göz bebeğim, sevgili kızım Hacer'in düğün merasimini yapacağız.Yaklaşık bir haftadır ağır grip hastalığından dolayı tedavi görüyorum. Bu sebeple birçok tanıdık dost ve akrabaya ulaşamadım. Belki de şuan bu yazıyı okuyan birçok arkadaşımda buna dahildir.Kıymetli dostlarım;  Bu tür cemiyetler sizlerle güzel olduğunu en iyi bilenlerdenim. Dolayısı ile ulaşamadığım siz kızmetli dostlarımın, mazeretimi ve daveti mi kabul ederek katılım sağlamaları bizleri son derece mutlu ve onure edecektir.Ulaşamadığım dostlardan tekrar özür diliyor, saygılar sunuyorum.''

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑