parkinnn

Güncel

Abdülhamit Gül: Başkanların vaadlerini değerlendireceğiz

İlimizdeki belediye başkanlarını ziyaret eden AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, “Kocaeli’ye vaad edilen projelerde belediye başkanlarımız hangi aşamalarda bu konuda bir eksiklik var mı bu hususları hep birlik

19 Eylül 2014 Saat: 16:03
Abdülhamit Gül: Başkanların vaadlerini değerlendireceğiz
Abdülhamit Gül: Başkanların vaadlerini değerlendireceğiz

İlimizdeki belediye başkanlarını ziyaret eden AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, “Kocaeli’ye vaad edilen projelerde belediye başkanlarımız hangi aşamalarda bu konuda bir eksiklik var mı bu hususları hep birlikte değerlendireceğiz” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, ilimizdeki belediye başkanlarını ziyaret ederek toplantı gerçekleştirdi. Antikkapı Restoran’da gerçekleşen toplantıya Milletvekilleri Mehmet Ali Okur ve İlyas Şeker, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,  ve ilçe belediye başkanları katıldı. Toplantıda ilk olarak konuşan Başkan Civelek, “Bugünkü toplantımız Yerel Yönetimler Genel Başkanı Abdülhamit Gül’ü şehrimize gelişi ile alakalı. Yerel yönetimlerden sorumlu olduğu için özellikle belediye başkanları ile tanışmak sohbet etmek bundan sonraki geri kalan 4 buçuk yıllık süreçte bugüne kadar ki gerçekleştirdiğimiz yürüyüşümüzü değerlendirmek için bir aradayız” diyerek sözü AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan YardımcısıAbdülhamit Gül’e bıraktı. Gül, "Kocaeli’deki belediye başkanları ile bir aradayız. Birebir çalışmalar hakkında bilgi alacağız” dedi.

GÜNDEM KOCAELİ
Ardından konuşmasına devam eden Gül, “Bizlerin onlara iletmek istediği, hem hükümet hem de genel merkezimizin nasıl yerel belediyecilik anlayışı taleplerimizin olduğunu ileteceğiz. Başkanlarımızın genel merkezimizden talepleri varsa onları alacağız. Kocaeli’ye vaad edilen projelerde belediye başkanlarımız hangi aşamalarda bu konuda bir eksiklik var mı bu hususları hep birlikte değerlendireceğiz. Bugün belediye başkanları ile gündemimiz Kocaeli diyen Gül, “Kocaeli hemşehrilerimize tüm belediyeleri AKP ‘ye teslim ettikleri için teşekkür ediyorum. Çıtayı daha yukarı çıkararak kendisiyle yarışan bir parti AK parti sürekli değişim içerisindeyiz. Kocaeli Başkanımız kendisiyle ve Yeni Türkiye adımını atmaya vesile oldular” dedi.

TAKİP EDECEĞİZ
Belediye başkanlarına her zaman destek vereceklerini vurgulayan Gül, “ Herkese teşekkür ediyorum. Büyükşehir hizmetlerini nasıl değerlendiriyorsunuz, hükümetinde desteğiyle belediye başkanımızın yanındayız. Hizmetleri baktığımızda tasavvuf bir belediye başkanımız, Genel Merkez olarak Kocaeli’nin yanındayız. Öncelikli olarak 30 Marta bir söz verdik bu 842 AKP’li belediyelerin vaatlerini takip edeceğiz. Halk ve ilişkileri, bütçe belediye yönetimleri ve gelirlerinin arttırılmasına yönelik mevzuat çalışmalarımız olacak. Uyuşturucu ile mücadelede neler yapabiliriz, bu konuda yerel yönetimlere düşen görevi belirleyeceğiz” şeklinde konuştu. Program daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑