parkinnn

Güncel

KO-MEK yeni sezona hazır

Halk üniversitesi KO-MEK mevcut branşların yanı sıra yeni kurulan branşlarıyla da yeni sezona hazır

2 Eylül 2015 Saat: 13:02
KO-MEK yeni sezona hazır
KO-MEK yeni sezona hazır

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük projelerinden birisi olan halk üniversitesi KO-MEK, yeni branşlarla 2015-2016 eğitim yılına başlıyor.

REKOR KATILIM

Kocaeli’nin 12 ilçesinde 44 Kurs Merkezi ile 11 yıldır faaliyet gösteren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK)’nda bugüne kadar yaklaşık 371 bin kursiyer eğitim gördü. KO-MEK, gerçekleştirdiği sertifika programları ile birçok kişinin meslek sahibi olmasına olanak sağlarken, kişisel becerilerini farklı sanat dallarıyla ortaya çıkarmak isteyenlere de destek vererek, dünya standartlarında bir eğitim organizasyonu gerçekleştirdi.

TECRÜBE VE YENİLİKLER BİR ARADA

Halk Üniversitesi KO-MEK uzun yıllardır eğitim ve öğretim alanında göstermiş olduğu faaliyetlerle köklü bir kuruluş olarak, halkın arz ve talepleri doğrultusunda yeni sezonda mevcut branşlarla eğitim vermeye hazırlanırken, yeni branşlarla da bu talepleri karşılamak için hazır.

BU BRANŞLAR ÇOK SES GETİRECEK

KO-MEK’te bu yıl yepyeni branşlarla eğitim alanı daha da genişleyecek. Topraksız Tarıma Hazırlık, Pişmaniye Yapımı, Asansör Montajcısı Geliştirme ve Uyum Eğitimi, Asansör Bakımcısı Geliştirme ve Uyum Eğitimi, Doğalgaz İç Tesisatı Cihaz Montajcısı, Hereke Halı Desen Çizimi, Reçme Makineci, Uygulamalı Girişimcilik, Org Eğitimi, Güzel Sanatlara Hazırlık (Müzik), Bendir Eğitimi branşları ile KO-MEK sizleri bekliyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑