parkinnn

Güncel

Kıtlama Semaver Cafe 'ye görkemli açılış

Erzurumlular'ın vazgeçilmezleri arasında olan ''kıtlama çay'' ve ''semaver''in şehir kültüründeki kökleri 19. yüzyıla dayanıyor.Kültürleri yaygınlaşan ve biz Türklerin vazgeçilmez içeceği yeni yüzü ile Gebze'de.

14 Ekim 2019 Saat: 11:34
Kıtlama Semaver Cafe ye görkemli açılış
Kıtlama Semaver Cafe 'ye görkemli açılış

GÖLGE- Cafe sektörünün her geçen gün geliştiği Gebze'de, farklı konsepti ve  ismiyle de dikkat çeken yeni bir  cafe hizmete başladı.

Gebzeli genç girişimciler  Tahsin ve Sevilay Demir çiftinin Gebze'ye kazandırdıkları '' Kıtlama Semaver Cafe '' dün düzenlenen görkemli bir açılışla hizmete girdi. Gebze vergi dairesinin tam önünde bulunan Kıtlama Semaver Cafe'nin açılışına vatandaşlarda yoğun ilgi gösterirken, özellikle Sarıçam ve Demir aileleri de genç girişimcileri yalnız bırakmadı.

ÇAY DOSTLARINI BEKLİYORUZ

İşletme sahibi Tahsin Demir, eşi Sevilay Demir'le  birlikte Gebzelilere şirin bir mekan kazandırdıklarını  anlatırken, ''Sabah sekizden gece 11'ye kadar hizmet vereceğiz. Özellikle közde Türk kahvesinde çok idddilayız. Semaver çayının datını damak zevkine düşkün olan çay tiryakilerine sunacağız. Çay dostlarını bekliyoruz. '' dedi.

CESARETLERİNİ KUTLUYORUM

Diğer yandan cafenin kurdalesini kesen ve açılış konuşması yapan Gölge Medya kurucusu Ercan Sarıçam'da ise genç müteşebbislere başarılar dileyerek , ''Günümüz şartlarında, ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik koşullarda  küçük veya büyük yeni bir işletme açmak biraz da cesaret işidir. Bu anlamda genç kardeşlerimizi cesaretlerinden dolayı tebrik etmek gerekir. Kendilerine başarılar diliyorum. İşletme , Gebze'mize hayırlı olsun, bol ve bereketli kazançlar diliyorum. '' şeklinde konuştu.

Açılışa bir çok STK'dan çiçek ve çelenk gelirken, GTO Başkanı Nail Çiler'in çelengi ilgi gördü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑