Ana Manşet Reklam

Güncel

Mevlana Kavşağı tekrar trafiğe açıldı

Tramvay hattının Kuruçeşme bölgesine ulaşabilmesi için bir süre önce trafiğe kapatılan Mevlana Kavşağı köprüsü çalışmaların bitmesinin ardından tekrar trafiğe açıldı.

6 Eylül 2019 Saat: 13:16
Mevlana Kavşağı tekrar trafiğe açıldı
Mevlana Kavşağı tekrar trafiğe açıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Mevlana Kavşağı’na tramvayın geçebileceği alt geçit çalışmaları için kapattığı Kuruçeşme Plajyolu hattının bağlantısını sağlayan İnkılap Caddesi’ni, Karayolu Caddesi’ne ve Salim Dervişoğlu Caddesi’ne bağlayan kolunu okullar başlamadan önce araç trafiğine açtı. Kısa sürede yaptıkları çalışmalarla yolu trafiğe açan Büyükşehir Belediyesi ekipleri yolu yeni eğitim öğretim dönemine girmeden hazır hale getirdi.

 

ALTERNATİF YOLLAR KULLANILIYORDU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların memnuniyetini kazanan Akçaray Tramvay Hattı’nın Kuruçeşme bölgesine ulaşabilmesi için İzmit Mevlana Kavşağı’na tramvayın geçebileceği bir alt geçit inşası başlatmıştı. Bu inşaat kapsamında da Kuruçeşme Plajyolu hattının bağlantısını sağlayan Mevlana Kavşağının İnkılap Caddesi’ni Karayolu Caddesi’ne bağlantısını sağlayan kolu ve Salim Dervişoğlu Caddesi’ne bağlayan kolu alternatif yollar belirleyerek trafiğe kapatmıştı.

 

KISA SÜRE İÇİNDE ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Kapatılan Mevlana Kavşağı, hummalı ve hızla yapılan çalışmalar sonrasında kısa süre içinde tamamlanarak dün gece 24.00 ‘te tekrar trafiğe açıldı. 2019-2020 yeni eğitim öğretim dönemi başlamadan çalışmaları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından bitirilen ve trafiğe açılan yol, vatandaşları da memnun etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑