Güncel

Şehit Polis Serdar Gökbayrak Üstgeçidi bakım ve onarımdan geçiyor

Büyükşehir tarafından KOÜ Umuttepe yerleşkesinde yapılan Şehit Polis Serdar Gökbayrak yaya üstgeçidinde bakım, onarım çalışmaları devam ediyor

4 Ekim 2022 Saat: 15:23
Şehit Polis Serdar Gökbayrak Üstgeçidi bakım ve onarımdan geçiyor
Şehit Polis Serdar Gökbayrak Üstgeçidi bakım ve onarımdan geçiyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Umuttepe yerleşkesinde öğrencilerin karşıdan karşıya güvenli geçişlerini sağlamak için inşa edilen ve 15 Temmuz darbe girişimi sırasında görev yaptığı İstanbul’da şehit edilen Derinceli Polis Serdar Gökbayrak’ın adı verilen yaya üstgeçidi bakım ve onarımdan geçiyor.

 

KULLANIM ÖMRÜ UZUYOR

İzmit KOÜ Umuttepe Yerleşkesi B Kapısı önünde bulunan Şehit Polis Serdar Gökbayrak üstgeçidinde kumlama, paslanmaz boya ve çürümüş kısımların değişim işlemleri yapılıyor. Üst geçidin kullanım ömrünün uzatılması için yapılan bakım ve onarım çalışmaları kapsamında tespit edilen paslanma, çürüme gibi yapısal bozukluklar; kumlama, boyama gibi işlemlerle gideriliyor.

 

ASFALT ZEMİN

Asansör ve yürüyen merdiven bakımlarının da yapıldığı Şehit Polis Serdar Gökbayrak üstgeçidinin tartan zemini söküldü. Sökülen tartan zemin yerine asfalt serimi yapılacak. Tartan zemine kıyasla daha uzun ömürlü ve bakım onarımı daha kolay olan asfalt zemin su geçirmez ve kaydırmaz özelliklere sahip.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑