Güncel

Şehrimize büyük bir sevdamız var

Başkan Büyükakın, “Milletimize karşı sorumluyuz, bunu da her fırsatta hizmetlerimizle gösteriyoruz. Tek gayemiz şehrimize ve ülkemize hizmet etmek” dedi

3 Ekim 2022 Saat: 13:17
Şehrimize büyük bir sevdamız var
Şehrimize büyük bir sevdamız var

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İzmit Yeşilova Mahallesi’nde ev ziyaretleri gerçekleştirerek, hemşerileriyle hasbihal etti. Bir akşamda üç ev ziyareti gerçekleştiren, 7’den 77’ye her vatandaşla yakından ilgilenen Başkan Büyükakın, “Milletimize eser sunmak ve hizmet etmek için büyük bir gayret ediyoruz. İzmit’te hayata geçirdiğimiz ve geçireceğimiz çalışmalarımızla vatandaşımıza hizmet etmenin büyük bir gururunu yaşıyoruz” dedi. Gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada Başkan Büyükakın, “Bizim şehrimize ve İzmit’imize büyük bir sevdamız var. Bu kentte ve insanına aşkla bağlıyız. En önemlisi de sevgimizi ve bağlılığımızı bu şehre hizmetlerimizle gösteriyoruz. Biz Kocaeli için İzmit için hizmet ve eser üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini sarf etti.

 

“CADDE CADDE SOKAK SOKAK EV EV GEZİYORUZ” 

Ziyaret ettiği evlerde samimi bir şekilde karşılanan ve büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan Büyükakın, “Bizleri büyük bir içtenlikle evlerinde konuk eden hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bu kentin on iki ilçesindeki tüm vatandaşlarımızı kucaklamak için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Cadde cadde sokak sokak ev ev geziyoruz. Bizim en büyük gücümüz her daim ifade ettiğimiz gibi milletimizdir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vurguladığı gibi Türkiye; küresel siyasi, ekonomik, askerî güç mücadelelerinin ortasında bir istikrar adası olarak hedeflerine doğru ilerliyor. Elbette bizlerde yerelde buna katkı sunmak için elimizden gelenin fazlasını yapmak için çalışıyoruz” diye konuştu.

 

“TEK GAYEMİZ ŞEHRİMİZE VE ÜLKEMİZE HİZMET ETMEK”

Tek gayelerinin yeni nesillere çok daha güzel bir Kocaeli bırakmak olduğunu da vurgulayan Başkan Büyükakın, “Kentimize güçlü bir alt ve üst yapı bırakmak için çalışıyoruz. Tabi bunu aynı zamanda Türkiye’nin yüzyılını inşa etmede yerel yönetimler olarak katkı sunmak, sorumluluklarımızı yerine getirmek olarak görüyoruz. Milletimize karşı sorumluyuz, bunu da her fırsatta hizmetlerimizle gösteriyoruz. Tek gayemiz şehrimize ve ülkemize hizmet etmek” diyerek açıklamalarını tamamladı. Ziyaretlerde Başkan Büyükakın’a, AK Parti İlçe Kadın Kolları Pınar Atabay da eşlik etti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑