parkinnn

Spor

Sigalı’nın ilk ziyareti Kocaelispor’a oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliğine getirilen Aydın Sigalı, ilk ziyaretini Kocaelispor’a yaptı.

2 Eylül 2019 Saat: 14:20
Sigalı’nın ilk ziyareti Kocaelispor’a oldu.
Sigalı’nın ilk ziyareti Kocaelispor’a oldu.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği görevine getirilen Aydın Sigalı, ilk ziyaretini kentin önemli bir markası olan Kocaelispor’a yaptı. Kombine biletleri satın alıp maçlara gitme sözü veren Sigalı, teknik heyet ve sporcuları Şehir Tiyatroları’nın yeni sezonun ilk gösteri programına davet etti.

 

İLK ZİYARET KOCAELİSPOR’A

Tiyatro oyunculuğu ve yönetmenliğinin yanı sıra şimdiye dek birçok film ve dizide de önemli rolleri üstlenen Aydın Sigalı, Kocaeli Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği’ne getirildi. Uzun yıllardır Kocaeli’nde yaşayan Sigalı, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni olarak ilk ziyaretini Kocaelispor’a yaptı. Körfez Alparslan Türkeş Stadı’nda gerçekleşen ziyarette Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Aydın Sigalı’ya tiyatro oyuncuları ve teknik ekipten isimler eşlik etti.

 

“KOCAELİSPOR’A SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Kocaelispor’un zor bir dönemden geçtiğini ifade eden Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Aydın Sigalı; “Kocaelispor zor dönemler geçirdi. Birkaç gün önce yaşanan transfer yasağının kaldırılması sevindirici bir gelişme. Bu yaşanan gelişme ile Kocaelispor çıkış noktasına geldi. Kentin bu önemli değerine tüm halkımız sahip çıkmalı” dedi.

 

BİZ KOMBİNEMİZİ ALDIK

“Kocaelispor’a sahip çıkmalıyız. Bu anlamda da kurumsal bir şeyler yapmamız gerekiyordu. Biz oyuncu arkadaşlarımız ve çalışan teknik arkadaşlarımızla beraber locadan kombine biletimizi aldık” diyerek konuşmasına devam eden Sigalı, “Programımız el verdiğince maçlara gideceğiz. Birliği arkasında gören futbolcu kardeşlerimiz daha yürekli oynayarak Kocaelispor’u hak ettiği yere taşıyacaktır. Bizim bu seneki ülkümüz ‘Mutlu Şehir Kocaeli’. Bunun için omuz omuza, kol kola durmamız gerekiyor. Biz sanat camiası olarak Kocaelisporumuzun arkasındayız” şeklinde konuştu.

 

SANAT VE SPORDA GÜÇLÜ SEZON

Sigalı sözlerine şu şekilde devam etti; “Bu sene sporda ve sanatta güçlü bir sezon bizi bekliyor. Seyircilerimiz bizlerden beklentisini kısıtlı tutmasın. Hedeflerimiz arasında Türk Tiyatro Festivali düzenlemek ve Türk ve Dünya Edebiyatından önemli eserleri sahneye taşımak var. Çok önemli yönetmenler çok güzel projeler hazırlamaya başladı bile. Bizim için önemli olan bir prömiyer hazırlığındayız. Kocaelisporlu futbolcu kardeşlerimizi ve teknik ekibi yeni sezonun ilk gösteri programına bekliyoruz.”

 

AYDIN SİGALI BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Kocaelispor Teknik Direktörü Engin Korukır ise şöyle konuştu; “Kocaeli’nin en büyük sosyal etkinliği Kocaelispor’dur. Bu sosyal etkinliğin en büyük ortağı ise sanatçılarımızdır. Bugün Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Aydın Sigalı ve oyuncuların, bizi ziyaret etmesi gurur verici. Sanat ve sporun yan yana olması ortak hareket etmeleri bir şehir için büyük kazanımdır. Aydın Bey bir ilki gerçekleştirdi. Aydın Sigalı’nın bu ziyareti kentin diğer dinamiklerini de harekete geçirir. Kocaelispor’un mazisinde 2 Türkiye şampiyonluğu var. İnşallah eski günlerimize döneceğiz.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑