parkinnn

Sağlık

SIMONE ANDERSON 90 KİLO VERDİ MUCİZE YARATTI

SIRA ESTETİK OPERASYONLARA GELDİ

2 Mart 2017 Saat: 16:00
SIMONE ANDERSON 90 KİLO VERDİ MUCİZE YARATTI
SIMONE ANDERSON 90 KİLO VERDİ MUCİZE YARATTI

Sadece 12 ayda tam 90 kilo vererek bambaşka birine dönüşen Simone Anderson bir anda sosyal medya fenomeni olmuştu. 25 yaşındaki Anderson, için değişim sadece kilo vermekle sınırlı kalmadı. Genç kadın şimdi de yüzüne yaptırdığı estetik operasyonlarla gündeme geldi.

İlk kez geçen yıl dudaklarını dolgunlaştıran Simone Anderson "Bu uygulama hayatımı, hayata bakışımı değiştirdi. Bir daha asla yaptırmadan durmam" diye konuştu.

Eskiden dudaklarından nefret ettiğini söyleyen Anderson "Dudaklarım o kadar inceydi ki güldüğümde tamamen kayboluyordu" dedi.

SIMONE ANDERSON 90 KİLO VERDİ MUCİZE YARATTI

Simone Anderson sonuçtan son derece memnun kaldığını ve gerektikçe yine aynı işlemi tekrarlatmaktançekinmeyeceğini de sözlerine ekledi.Yeni Zelandalı makyöz Simone Anderson'ın hayatı bundan iki yıl önce tamamen değişti. O güne kadar aşırı kilolarıyla yaşamaya alışkın olan Anderson, daha sağlıklı ve ince olmaya karar verdi. Bir yılın sonunda da tam 90 kilo verdi. 25 yaşındaki Anderson, bu süre içinde, bedeninin verdiği kilolar yüzünden sarkan bölümlerini de estetik cerrahların ellerine teslim etti. Genç kadın şimdi bambaşka biri oldu ve kendisi gibi kilolarından kurtulmak isteyenlere de hem hazırladığı blog hem de sosyal medya aracılığıyla yardımcı oluyor. Simone Anderson, kilolarından kurtulmaya herhangi bir zorlama yüzünden değil hayatını kolaylaştırıp daha sağlıklı olmak istediği için karar verdiğini anlattı.Genç kadın o dönemde evinde çöp dökmeye bile zorlandığını yürümenin kendisi için kolay olmadığını söyledi.

Anderson "Ama asıl önemli olan benim o dönemde bir değişikliğe ihtiyacık vardı" diye ekledi.

Simone Anderson'ın yolculuğu 2014 yılında mide küçültme operasyonuyla başladı. Ardında da 12 ay içinde 90 kilo verdi.

Bu süreç içinde yaşadıklarını da Instagram sayfasından tıpkı bir belgesel gibi paylaştı.

Geçen yıl da sarkan derilerini toplatan Simone Anderson artık bambaşka biri oldu. Ortaya çıkan sonuçtan da son derece memnun Anderson "Görüntüm harika. Kendimi bundan daha iyi hissedemezdim" diye hissettiklerini anlattı.İşte genç kadının şaşırtan değişimi

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑