parkinnn

Spor

1’nci Amatör Küme’de Sezon Başlıyor

Futbolda U15 ve U17, BAL ve SAL derken 1. Amatör Küme için de 2014-2015 futbol sezonunun başlama zamanı geldi, çattı. 1’nci Amatör Küme’de sezon yarın ve pazar günü oynanacak maçlar ile başlayacak. Gebze Bölgesi’nden 11 takım dört a

19 Eylül 2014 Saat: 12:53
1’nci Amatör Küme’de Sezon Başlıyor
1’nci Amatör Küme’de Sezon Başlıyor
Futbolda U15 ve U17, BAL ve SAL derken 1. Amatör Küme için de 2014-2015 futbol sezonunun başlama zamanı geldi, çattı.

1’nci Amatör Küme’de sezon yarın ve pazar günü oynanacak maçlar ile başlayacak. Gebze Bölgesi’nden 11 takım dört ayrı grupta mücadele edecek. Temsilcilerimizden altısı evinde, dördü deplasmanda 3 puan arayacak.

A GRUBU’NDA DIŞARIDAYIZ

A Grubu’ndaki Gebze Bölgesi temsilcilerimizin üçü de ilk hafta deplasman maçlarına çıkacak. Grupta ilk hafta maçları pazar günü oynanacak. Şampiyonluk adaylarından Köşklüçeşmespor, Derince Çenedağspor’a konuk olacak. Derince Suni Çim Stadı’ndaki maç 19.00’da başlayacak. Çayırova Gençler Birliği, Çenesuyu Plajyoluspor’a saat 15.00’te Avni Kalkavan Stadı’nda, Balkıçköyüspor, Kavaklıspor’a Kavaklı Stadı’nda saat 19.00’da konuk olacak.

B GRUBU’NDA İÇERİDEYİZ

B Grubu’ndaki temsilcilerimiz Çayırova Fatih, Tavşanlı ve Balkanspor sezona evlerinde başlayacak. Pazar günü oynanacak müsabakalarda Fatihspor, Hisareyn’i 13.00’te başlayacak maçta Şekerpınar Stadı’nda ağırlayacak. Tavşanlı’nın Gölcük İdman Yurdu ile randevusu 17.00’den itibaren Metin Oktay Stadı’nda. Hemen ardından aynı statta 19.00’dan itibaren Balkanspor, Şirintepe ile kozlarını paylaşacak.

C GRUBU’NDA EV SAHİBİYİZ

C Grubu’ndaki iki temsilcimizin ikisi de sezona yarınki maçlarla, ev sahibi olarak başlayacak. Grupta şampiyonluğun en güçlü adaylarından Gebze Tayfunspor lige Büyük Derbentspor galibiyeti ile başlamak istiyor. Metin Oktay Stadı’ndaki müsabaka nefesleri kesecek. Darıca Türkeli Gençlik, Halıdere Belediyespor’u  Nene Hatun’da ağırlayacak. Her iki maçın başlama saati de 14.00.

D GRUBU’NDA DERBİ HEYECANI

D Grubu’nda şampiyonluğun güçlü adaylarından Beylikbağıspor fikstür gereği ilk haftayı BAY geçecek. İlk bölge derbisi ise Süper Amatör Lig’de olduğu gibi Dilovası’nda yine D Grubu temsilcilerimiz arasında. Mahallesindeki Salih Gün Spor tesisleri 10 yıldır çürümeye terk edilip yeni yeni el atılacak olan şampiyonluk adayı Tavşancılspor sezona sancılı bir süreçte hazırlanan Arapçeşmespor’u Şehit Nihat Karadaş Stadı’nda ağırlayacak. Yarın oynanacak maçın başlama saati 16.00. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑