parkinnn

Siyaset

14 Mart Mitingini Değerlendirdiler KUŞKAN: “DÜŞECEKLER”

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, 14 Mart Cuma günü Gebze Cumhuriyet Meydanında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek olan miting ve seçim çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bi

11 Mart 2014 Saat: 16:05
14 Mart Mitingini Değerlendirdiler KUŞKAN: “DÜŞECEKLER”
14 Mart Mitingini Değerlendirdiler KUŞKAN: “DÜŞECEKLER”

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, 14 Mart Cuma günü Gebze Cumhuriyet Meydanında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek olan miting ve seçim çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bir tarafına CHP İlçe başkanı Sedat Tatar, diğer tarafına Gebze Belediye Başkan adayı Yakup Yılmaz’ı alan Kuşkan, seçim sonuçları ile iddialı açıklamalarda bulundu. Kuşkan, AKP’nin halkın oylarını cebinde zannettiklerini ancak büyük hayal kırıklıkları yaşayacaklarını söyledi. Tatar ise, 30 Mart’ta Gebze’de büyük sürpriz ile şok bir arada yaşanacak. CHP kazanacak”dedi.

NEDEN GEBZE?

Kılıödaroğlu’nun katılımıyla yapılacak mitingin neden Gebze’de yapıldığına ilişkin soruları yanıtlayan ve AKP İl Başkanı Mahmut Civelek’in korktukları için Gebze’yi seçtiler sözlerine yanıt veren Kuşkan, “Biz ilk mitingimizi İzmit’te yaptık. Şimdi ikinci mitingimizi Gebze’de yapıyoruz. Gebze ve batı yakasında 1.177 bin nüfusun %42.7’i oturuyor. İkincisi de Gebze başka bir yerin ilçesi mi? Bu bir siyasi tercihtir. Yorum yapmak saçmadır. Bir siyasi parti nerede miting yapacağına da kendisi karar verir” diye yanıtladı.

MİTİNG NASIL OLACAK?

Kuşkan açıklamalarında şu görüşlere yer verdi: “14 Mart Cuma günü gerçekleşecek Gebze Cumhuriyet Meydanı saat 13.30'da havayolu ile Cengiz Topel'e gelecek oradan helikopterle Gebze'de Anadolu hastanesi alanına inecek ve oradan da mitinge katılacak. Gebze ve Kocaeli ne yönelik sorunların yer alacağı bir miting olacak. Arzu eden partililerimizi oraya götürebileceğiz. Önemli bir sayıda katılım olacağını sanıyorum.

İYİ BİR KATILIM OLACAK

Vilayet ve emniyet ile Gebze Kaymakamlığı'na gerekli bilgiler aktarılıyor. Elimizden geleni yaparak yoğun bir çalışma ile kentteki tüm belediyeleri almak için gayret sarfediyoruz. Kocaeli'ndeki bizden yana dönük olduğu fikrini taşıyoruz. İl başkanlığı olarak süremiz yettiğince tüm etkinlik ve çalışmalara katılıyoruz. Seçim tanıtım programlarımızı bitirdik.”

BİZ HERKESTEN DESTEK BEKLİYORUZ

Kuşkan, AKP Belediye Başkan adayı Mahmut Civelek’in tüm partiler bize karşı birleşti söylemleri ile açıklanan bazı anket sonuçlarına ilişkin ise şunları söyledi: “Bende bir anket sonucu yok çünkü yaptırmadık. Yaptırmıyorum. Bizim oylarımızın hiçbir yere kaydığı yok. Hiçbir partiyle mutabakatımız yok. Seçime birlikte girmiyoruz. Bu ortalığı bulandırma açıklamalarının çıktığı yer bellidir. AKP bu açıklamaları yapmaktadır. Mahmut Civelek'in elindeki bilgiler kendisini bağlar, bizi ilgilendirmez. Biz nasıl kazanacağımızı planlarken bunları düşünecek zamanız olmuyor. Biz kendi çalışmalarımızı organize ediyoruz. Biz sadece seçime

odaklanmış durumdayız.

BAZI İLÇELERDE ÖNDEYİZ

Seçim Çalışmalarımız olanca hızıyla devam ediyor. Bazı ilçelerde CHP asılıyor. Zaten bazı ilçelerde önde olduğumuz biliniyor. Büyükşehir çok önemli. Zaten ilçelerin çoğunu

aldığımızda Büyükşehiri de almış olacağız. Hedefimiz Büyükşehirdir. Biz kendi durumumuzu biliyoruz. Buna rağmen, her şeyi kendinden menkul değerlendirmelerden kaçınıyoruz. Şu kadarını söyleyelim, AKP kaybedecektir.”diye konuştu.

BİZE LAF YETİŞTİRECEĞİNE TRAFİĞE KAFA YORSUN

AKP Başkanı Civelek’in her fırsatta açıklama yapma ihtiyacı duyduğunu, özellikle kendilerine yönelik açıklamalar yaparak kendilerinin çalıp kendilerinin oynadığını ifade ederek, “Ben Civelek’e simit atmayı düşünmüyorum. Civelek bizim ile uğraşacağına, her gün 500 bin kişinin trafiğe çıktığı Kocaeli’de toplu taşıma araçlarından yalnızca niye %4’ünün yararlandığına kafa yorsun”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑