parkinnn

Spor

20’nci dakikada istifa mı istenir?

Gebzespor’da İnegöl Gençler Gücü karşısında edinilen yenilginin şoku sürüyor. Başkan İlker Çakır ilk yönetim toplantısında teknik direktör meselesinin de masaya yatırılacağını söyleyip kısa kesti. Çakır, “Bilgilendireceğiz

14 Ekim 2014 Saat: 11:50
20’nci dakikada istifa mı istenir?
20’nci dakikada istifa mı istenir?
Gebzespor’da İnegöl Gençler Gücü karşısında edinilen yenilginin şoku sürüyor.

Başkan İlker Çakır ilk yönetim toplantısında teknik direktör meselesinin de masaya yatırılacağını söyleyip kısa kesti. Çakır, “Bilgilendireceğiz” demekle yetindi.

Teknik Direktör Eyüp Tutcuoğlu her takımda teknik direktör istifası istenebileceğini ancak taraftarın önceliğinin geçen sezon olduğu gibi maç sonuna kadar destek olması gerektiğini belirtip 20’nci dakikada istifa tezahüratı yapıldığına işaret etti. 

Bölgesel Amatör Lig 9’ncu Grup’ta mutlak galibiyet hedefiyle çıktığı İnegöl Gençler Gücü karşısında beraberlikle yetinen Gebzespor’da önemli sıkıntı. Çok kritik maçta taraftar maç henüz devam ederken teknik heyet ve futbolculara tepki gösterirken Teknik Direktör Eyüp Tutcuoğlu her zaman methedip el üzerinde tuttuğu Gebzespor taraftarına bu sefer ince sitemde bulundu. Kulüp Başkanı İlker Çakır ise maça dair değerlendirilecek bir şey olmadığını belirtirken Tutcuoğlu’na yönelik tepkiye atfen yönelttiğimiz soruya ilişkin olarak ilk yönetim kurulu toplantısında konunun hocanın konumunun görüşüleceğini söyledi. Hayli moralsiz olduğu ses tonundan anlaşılan Çakır çok kısa kesip gelişmelere dair olarak kamuoyunun bilgilendirileceğini dile getirdi.

MAÇ SONU BEKLENMELİYDİ

Gebzespor taraftarının henüz maç oynanırken istifaya davet ettiği Teknik Direktör Eyüp Tutcuoğlu ise hem taraftara, hem bariz gollerini saymayan hakemlere tepki gösterdi. Tutcuoğlu dünyanın her ülkesinde taraftarın teknik direktör istifası talebinin olabileceğini, bunun gayet doğal olduğunu ancak İnegöl Gençlergücü maçında olağan dışı bir tepkiyle karşılaştıklarını söyledi. İstifa çağrısı ve tepkilerin maçın 20’nci dakikasındayken gelmeye başladığını kaydeden Tutcuoğlu, “Şayet maçın sonunda o tepkiyi gösterselerdi inanın diyecek hiçbir şeyim yoktu. Ancak ben Gebzespor taraftarının aynı geçen sezon olduğu gibi takımını maç sonuna kadar desteklemesini tercih ederdim, beklerdim. Olması gerekenin de bu olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

STRESTEN ÖTÜRÜ DEĞİL

Takımın İnegöl Gençlergücü ile berabere kalmasında toplumsal baskının ve beklentinin getirdiği bir stres olmadığını sorumuz üzerine kaydeden Eyüp Tutcuoğlu, “Tam tersine oyunda çok şeyler kazanacağımızı bildiğimiz iyi bir hazırlık haftasını geride bıraktık. Ancak herkesin gördüğü gibi rakibin hiçbir atak ve pozisyonunun olmadığı anda kalecimizin auta doğru gidiyor diye bıraktığı top direğe çarpıp içeri girdi. İkinci golü penaltıdan yedik ama ikili pozisyon sonrası rakibin yerde yuvarlandığını gören hakem aleyhimize penaltı verdi. Hangi futbolcu kasıtlı olarak penaltı yapmak ister? Yediğimiz her iki gole de yanıt verdiğimiz bir maç oldu” dedi.

TAKIMA HAKSIZLIK YAPILIYOR

Takımın kötü oynadığına ve pozisyon sayısının az olduğuna dair tespitlere katılmadığını kaydeden Eyüp Tutcuoğlu, “Aksine kontrolü ve üstünlüğü sürekli elimizde tuttuğumuz bir maç oldu. Pozisyon sayısının az olduğu söyleniyor ama Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden bir takıma karşı 40 pozisyona mı girecektik. Bence pazar günkü mücadelelerinden sonra gösterilen tepkide takıma haksızlık yapılıyor” dedi.

BUZ GİBİ GOLÜMÜZ YENDİ

Hücum gücünün daha da artması için 4-4-2’den 3-5-2’ye döndüklerini kaydeden Tutcuoğlu, Ercan’ın ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünde pozisyona çok yakın olduğunu belirtip, “Aleyhimize çalınan penaltıda pozisyona uzaktım. Doğru yorumlamayabilirim. Ama Ercan’ın attığı golde futbolcumuz kesinlikle geriden çıktı. Buz gibi golümüz yendi” diye konuştu. Tutcuoğlu, hafta sonu deplasmanda oynanacak İfaspor maçının hazırlıklarının bugünden itibaren başlayacağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑