parkinnn

Yaşam

23 NİSAN ŞENLİĞİ

Büyükşehir’in 23 Nisan Çocuk Şenliği’ne katılanlar, Kıvanç ile Burak’ın illüzyon gösterilerini hayret ve beğeniyle izledi

26 Nisan 2014 Saat: 12:18
23 NİSAN ŞENLİĞİ
23 NİSAN ŞENLİĞİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı’nın üçüncü gününe Yetenek Sizsiniz yarışmasının finalistleri damgasını vurdu. Sahnede yaptıkları illüzyon gösterisiyle binlerce kişinin gözleri önünde bir saati, bir kutunun içine sokan Kıvanç ve Burak izleyenleri hayretler içinde bıraktı. Gösterinin sonunda herkes birbirine aynı soruyu soruyordu; ‘’O saat o kutunun içine nasıl girdi?’’

 _MG_9199.JPG görüntüleniyor

23 NİSAN ŞENLİĞİ

Büyükşehir Belediyesi’nin dünya çocuklarını Kocaeli’nde ağırladığı 23 Nisan Şenliği büyük ilgi görüyor. 23 Nisan Çarşamba günü kapılarını açan fuarı, her gün on binlerce kişi ziyaret ediyor. Komşu illerden de gelenlerin çocuklarıyla güzel ve eğlenceli bir gün geçirdiği fuarın üçüncü gününe Yetenek Sizsiniz yarışmasının finalistleri damgasını vurdu.

 _MG_9333.JPG görüntüleniyor

ZÜLFİKAR İLE HÜSEYİN GÜLDÜRDÜ

İlk olarak sahne alan ve üç ayrı gösteri sunun Zülfikar ve Hüseyin, izleyenlere kahkaha dolu anlar yaşattı. Oyunlarına alanda kendilerini izleyen seyircileri de katan sevilen ikili, müzikler eşliğinde yaptıkları taklitlerle de dikkat çekti.

 

GRUP MİKADO’DAN ZOR HAREKETLER

Sahneye ikinci olarak gelen Grup Mikado’nun genç elemanları da, güç dolu ve zaman zaman tehlikeli hareketleriyle yürekli ağızlara getirdi. Tehlikeli akrobasi hareketlerini kolaylıkla ve başarıyla yapan Grup Mikado üyeleri, izleyenlerin takdirini kazandı.

 

SEVİMLİ JONGLÖR EDDİE

_MG_9537.JPG görüntüleniyor

Yetenek Sizsiniz yarışmasının finalistlerinden Jonglör Eddie ise sevimli hareketleri, güleryüzü ve yaptığı akrobasi hareketleriyle herkesin sevgisini kazandı. Salonu dolduranlara Türkçe seslenen Jonglör Eddie, kendisini izleyen çocukları da zaman zaman sahneye aldı.

 

KIVANÇ İLE BURAK HAYRETE DÜŞÜRDÜ

_MG_9151.JPG görüntüleniyor

Gecede son olarak illüzyon gösterileriyle Kıvanç ve Burak sahne aldı. İnteraktif gösterileriyle dikkat çeken ve salondaki seyircileri sahneye alarak oyunlarını birlikte sergileyen Kıvanç ile Burak, izleyenlerin çözmekte zorlandığı oyunları başarıyla gerçekleştirdi. Kıvanç ile Burak’ın sahneden sergilediği gösterinin bir bölümüne Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş da katıldı. İki cam bardağın arasından demir parayı herkesin şaşkın bakışları arasında geçiren Kıvanç ile Burak’ın finaldeki oyunları ise herkesi şaşırttı.

 

SEYİRCİNİN SAATİ YOK OLDU

_MG_9876.JPG görüntüleniyor

Sevilen ikili, oyunlarının başında seyircilerden birisine bir adet kırmızı kutuyu emanet etti. Daha sonra yine seyircilerden bir bayanın verdiği kol saatini, sahneye aldıkları bir başka bayan seyircinin gözleri önünde yok etti. Oyun sırasında saatin 19.45 olduğuna dikkat çeken illüzyon ustası ikili, saati de 13.30’a alacaklarını iddia etti.

 

KIRMIZI KESEDEN KIRMIZI KUTUYA UÇTU

_MG_9801.JPG görüntüleniyor

Saati koydukları kırmızı keseden bir anda yok eden Kıvanç ile Burak, daha sonra emanet ettikleri kırmızı kutuyu seyirciden aldı. Kutunun içinde başka bir kutu, onun içinden ise bir mısır konserve kutusu çıktı. Mısır konservesinin kapağı sahnedeki seyirci tarafından açıldığında poşetin içinde seyirci bayanın saati çıktı. Üstelik saat 13.30’u gösteriyordu!

_MG_9787.JPG görüntüleniyor

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑