parkinnn

Güncel

Abdullah Örs TFF seçiminde

Türkiye Futbol Federasyonu’nun olağan seçimli genel kurulunda başkan henüz sandığa gitmeden belli oldu. Haluk Ulusoy yeterli imzayı toplayamayınca seçime Yıldırım Demirören başkanlığındaki tek listeyle gidildi.

25 Haziran 2015 Saat: 17:21
Abdullah Örs TFF seçiminde
Abdullah Örs TFF seçiminde

Türkiye Futbol Federasyonu Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda diğer aday adayları yeterli imzayı toplayamayınca, mevcut başkan Yıldırım Demirören seçime tek aday olarak girdi. 297 delegenin oy kullanma hakkına sahip olduğu seçimde; adaylık listelerinin ıslak imzalarını inceleyen Divan Başkanlığı, 26 mükerrer imzanın olduğunu açıkladı. Adaylık için asgari 59 imzanın gerektiği genel kurulda, Yıldırım Demirören'in 214 imzasının, Haluk Ulusoy'un ise 39 imzasının bulunduğunu bildirildi. Bu sonuçla yeterli imzaya ulaşamayan Haluk Ulusoy'un seçime girmesi mümkün olmadı. Yıldırım Demirören'in yeniden başkanlığı da sandıklar açılmadan gerçekleşmiş oldu. Dün yeterli çoğunluğun sağlanması ile birlikte saat 11.00’de başlayan genel kurulda divan Mehmet Baykan, Mesut Hoşcan, Hüseyin Eryüksel ve Çağatay Kantarcı’dan oluştu.

img_1551.jpg

ABDULLAH ÖRS DE KATILDI

Türk futbolunun patronu, Ankara Marriott Otel’de yapılan Olağan Seçimli Genel Kurul’da belli oldu. Kongreye Darıca Gençler Birliği Kulüp Başkanı Abdullah Örs de katıldı. Abdullah Örs kongrede Erdoğan Demirören, Milli Takımlar eski Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve çok sayıda futbolcu ve teknik adamla görüşmelerde bulundu. İlimizden ayrıca Kocaeli Birlikspor Başkanı Fahrettin Kandemir, Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ve Derincespor Başkanı Şahin Çavuşoğlu’nun da kongrede yer aldı.

demiroren.jpg

futbolcu.jpg

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑