parkinnn

Yaşam

Abisine ciğerini verdi

GÖLGE- Karaciğer yetmezliği nedeniyle uzun zamandır rahatsızlık yaşayan 52 yaşındaki Günay Bulutlu, kardeşi Atilla Bulutlu’nun fedakarlığıyla yaşama döndü.

24 Haziran 2014 Saat: 17:50
Abisine ciğerini verdi
Abisine ciğerini verdi

 GÖLGE- Karaciğer yetmezliği nedeniyle uzun zamandır rahatsızlık yaşayan 52 yaşındaki Günay Bulutlu, kardeşi Atilla Bulutlu’nun fedakarlığıyla yaşama döndü.

Bir çok insana örnek olacak olay, Sultanbeyli’de yaşandı. Geçtiğimiz yıl karaciğer yetersizliğinden dolayı tedavi altına alınan ve nakil için uyumlu bir karaciğer bulunamayan banka emeklisi Günay Bulutlu, yaklaşık bir yıldır doktor kontrolünde ve acılar içinde kıvranarak yaşadı. Evli ve iki çocuk babası Günay Bulutlu’ya bir türlü iyileştirici karaciğer bulunamaması üzerine, kardeşi Atilla Bulutlu harekete geçti. Bahçelievler’de yaşayan ve özel bir firmada depo sorumlusu olarak çalışan Atilla Bulutlu (39) abisine ciğerini vermek için bıçak altına yattı.

Şişli Florence Nightingale Hastanesi’nde gerçekleşen başarılı operasyonla abi kardeş ameliyat edilerek ciğer nakli yapıldı. Kardeşinin ciğeriyle yaşama dönen Günay Bulutlu, ‘’ Bizde aile bağı kuvvetlidir. Buna rağmen uzun zamandır uyum sağlayacak ciğer aradık, bulamayınca kardeşim ciğerini verdi. Şimdi sadece abi-kardeş değil, can ciğer olduk. Mutluluğumu anlatacak kelime bulamıyorum. Kardeşime, aile bireylerime, akraba ve dostlarıma şükranlarımı sunuyorum. Doktorlarıma da özellikle sonsuz teşekkür ediyorum.’’ sözleriyle mutluluğunu anlattı. Diğer yandan Atilla Bulutlu ise, abisine değil ciğerini yüreğini bile feda edecek kadar çok sevdiğini söyleyerek, ‘’Bizler yetim büyüdük. Küçük yaşta babamı kaybettim. Abilerim babamın yokluğunu aratmadılar. Hem baba hem abi oldular. Ben yapmam gerekeni yaptım. Şimdi abim de sağlığına kavuştu. Abime ciğerim feda olsun.’’ şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑