parkinnn

Siyaset

ADEM YAVUZ SEÇİM İRTİBAT BÜROSU COŞKU İLE AÇILDI

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı Adem Yavuz Mahallesi İrtibat Bürosu’nun açılışı büyük bir coşku içinde yapıldı. Açılışta konuşan Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, “Adem Yavuz’dan; Adnan Başkana desteklerinizi bekliyorum”

10 Mart 2014 Saat: 15:15
ADEM YAVUZ SEÇİM İRTİBAT BÜROSU COŞKU İLE AÇILDI
ADEM YAVUZ SEÇİM İRTİBAT BÜROSU COŞKU İLE AÇILDI

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı Adem Yavuz Mahallesi İrtibat Bürosu’nun açılışı büyük bir coşku içinde yapıldı. Açılışta konuşan Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, “Adem Yavuz’dan; Adnan Başkana desteklerinizi bekliyorum” dedi

Adem Yavuz Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nu geçtiğimiz akşam şölen havasında açan AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, Meşaleler ve AK Parti’nin 2014 seçim müzikleriyle coşkulu havanın estiği açılışa; Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker; İzmit Belediye Başkanı ve başkan adayı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın ve Kadın Kolları Yöneticileri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun ve Gençlik Kolları Yöneticileri, ilçe yöneticileri, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Adem Yavuz Mahalle Başkanı İlhan Tuğrul ve Mahalle yöneticileri ile Adem yavuz Mahallesi sakinleri  katıldı.Açılışta selamlama konuşması yapan Mahalle Başkanı İlhan Tuğrul, mahallede yapılan çalışmalarda emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Açılışta konuşan ilçe başkanı Cemalettin Kaflı, katılım sağlayan teşkilat mensupları ve mahalle sakinlerine teşekkür ederek; seçime sayılı günler kaldığını ve vatandaşların partimize olan teveccühlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 ‘HER YERE HİZMET GÖTÜRDÜK’

İrtibat bürosunun açılışında Adem yavuz mahallesi sakinlerine hitap eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebze’mizin ve Mahallelerimizin alt yapı sorunlarını önemli ölçüde çözüme kavuşturduk. Önümüzdeki dönem için bilgimiz, becerimiz, enerjimiz var. En önemlisi sevdamız var. Bizler sizlerinde desteği ile 5 yılda 20 yıllık hizmet gerçekleştirdik. Artık alt yapı çalışmalarını tamamlamış kültürel ve sosyal etkinlikleri ile Türkiye’de ve Dünya’da ses getiren bir kent olma yolunda hızla ilerliyoruz.Yine önümüzdeki dönem için sizlerin desteğiyle el ele güzel projeler hayata geçireceğiz inş. Tüm bu duygu ve düşüncelerle açılışını gerçekleştireceğimiz seçim irtibat büromuzun hayırlı olmasını diliyorum.’dedi.

‘ALLAH YÜZÜMÜZÜ KARA ÇIKARMASIN’

“Biz Milletvekilliği dönemimiz öncesinde Kocaeli’deki görevimin gereği Gebze’yi ve Gebze’de yapılan çalışmaları, mahallenizde yapılan çalışmaları yakinen bilen ve takip eden biriyim ifadelerini kullanarak Adem Yavuz Seçim İrtibat Bürosu’nun hayırlı olması temennisinde bulunan Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ise şöyle konuştu; “Türkiye’nin AK Parti’den önceki fotoğrafıyla yan yana koyduğunuzda ülkemizin daha güzel olduğunu, milletin daha mutlu baktığını, AK Parti’nin tarihe önemli bir not düştüğünü herkes biliyor. Sandıkta AK Parti’yi açık ara birinci parti yaptı. Millet hiçte pişman olmadı. Bugün millet aynı kararlılığını sürdürüyor. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın. Biz büyük bir milletiz ve büyük bir milletin mensubuyuz.”

Başkan Köşker’in çalışmalarına şahit olduğunu söyleyerek 30 Mart’ta kendisine destek isteyen İlyas Şeker, “Bu milletin duasını alanın sırtı yere gelmez. 2002’de devraldığımız Türkiye’yi unutmayalım. AK Parti geldi bütün oyunları bozdu. AK Parti kadroları güzel işler yaptı. Ben Adnan Köşker’in çalışmalarına şahidim. Seçimlerde milletini ve geleceği düşünerek Ak Parti’ye oy vermek demek; Türkiye’nin arkasında durmak demektir.’dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑