parkinnn

Magazin

Adriana Lima, Türkiye'ye Gelip Metin Hara'yı Alıp Gitti

Bir süre önce İstanbul'a geldiği öğrenilen Lima sevgilisi Hara ile birlikte Türk Hava Yolları'nın İstanbul-New York seferini yapan uçağıyla ABD'ye gitti.

18 Ağustos 2017 Saat: 16:12
Adriana Lima, Türkiyeye Gelip Metin Harayı Alıp Gitti
Adriana Lima, Türkiye'ye Gelip Metin Hara'yı Alıp Gitti

Dünyaca ünlü Victoria Secret modeli  Adriana Lima bu kez ABDye bir süredir birlikte olduğu yazar  Metin Hara ile birlikte gitti.

REKLAM İDDİALARI GÜNDEME GELMİŞTİ

Yazar  Metin Hara ile ilişki yaşadığı haberleriyle gündeme gelen ünlü model  Adriana Lima 3 gün önce tekrar ABDden Türkiyeye geldi.  Adriana Lima daha önceki gelişinde ABDye yalnız dönünce birlikteliğinin reklam olduğu gündeme gelmişti.

BU KEZ GÖZLERDEN UZAK KALMAYI TERCİH ETTİLER

Bu kez beraber THYye ait bir uçakla İstanbuldan New Yorka giden  Lima ve Hara çifti gözlerden uzak kalmak için  Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali yerine Genel Havacılık terminalini kullanmayı tercih etti.

BİR BUÇUK SAATTEN FAZLA BEKLEDİLER

Lima ve Hara, Genel Havacılık terminalinin özel VİP salonunda uçağın 45 dakika gecikmeye girmesi üzerine bir buçuk saatten fazla beklediler. Bu süre içinde  Lima ve Hara'nın sohbet ettikleri ve samimi pozlar verdikleri gözlendi.

Adrina  Lima ve  Metin Hara çifti 13.30da kalkması gereken ancak gecikme nedeniyle 14.15'te kalkan uçaklarına Genel Havacılık terminalinden TGSye ait özel bir VİP minibüsü ile geldiler. Burada 5 kişilik TGS personeliyle apronda uçağa alınarak  ABD'ye uçtular.




 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑