parkinnn

Kültür

Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi hizmete giriyor

GÖLGE- Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Gebze Beylikbağı Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi, düzenlenecek tanıtım programıyla hizmete girecek  Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi hizmete giriyor  Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Gebze Be

21 Ağustos 2014 Saat: 17:27
Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi hizmete giriyor
Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi hizmete giriyor

GÖLGE- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Gebze Beylikbağı Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi, düzenlenecek tanıtım programıyla hizmete girecek

 Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi hizmete giriyor

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Gebze Beylikbağı'nda yapımını tamamladığı kültür merkezine Gebze'nin eski belediye başkanlarından merhum Ahmet Penbegüllü'nün adı verildi. Gebze Beylikbağı Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi, 23 Ağustos Cumartesi günü saat 14.00'te düzenlenecek tanıtım programının ardından hizmete girecek. Programa Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu katılacak.

ŞEHRİN DÖRT KÖŞESİNE KÜLTÜR MERKEZLERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kültür merkezileriyle şehrin her köşesinde halkın sosyal ihtiyaçlarını karşılıyor. Çok amaçlı olarak inşa edilen kültür merkezleri tiyatrolardan konferanslara ve nikah gibi pek çok organizasyona ev sahipliği yapıyor. Büyükşehir Belediyesi Gebze Beylikbağı'na da bir kültür merkezi kazandırdı.Yapımı tamamlanan kültür merkezinin bölgeyi cazibe merkezine dönüştürmesi bekleniyor.

 2 BİN 876 METREKARE

Gebze'nin yoğun nüfusa sahip mahallelerinden olan Beylikbağı'nda inşa edilen kültür merkezi 2 bin 876 metrekare kullanım alanına sahip. Kültür merkezi zemin ve bir kattan oluşuyor. Zeminde düğün salonu ve idari kısımlar yer alırken birinci katta kurs odaları bulunuyor.

 600 KİŞİLİK DÜĞÜN SALONU

Binada 288 kişilik anfi tiyatro salonu yer alıyor. Kültür merkezinde ayrıca 600 kişi kapasiteli bir de düğün salonu bulunuyor. Merkezde halka kurs imkânı sunacak olan KOMEK sınıfları hizmet verecek. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑