parkinnn

Yaşam

Aileye ikinci acı

Gaziantep'te sınır karakolunda vatani görevini yapan Gebzeli Gökhan Dağbay, kaza kurşunu sonucu şehit düştü.

6 Haziran 2014 Saat: 12:04
Aileye ikinci acı
Aileye ikinci acı

Gökhan Dağbay’ın şehit haberinin ardından acı bir gerçek daha ortaya çıktı. Dağbay ailesinden daha önce Kıbrıs’ta askerlik yapan Mesut Dağbay’ında  intihar ederek öldüğü öğrenildi.

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesindeki Ermiş Hudut Karakolu'nda vatani görevini yapan Gebzeli piyade er Gökhan Dağbay, arkadaşının silahından çıkan kurşunla şehit düştü. Edinilen bilgiye göre, görev bitimi doldur-boşalt istasyonuna gelen Dağbay, silah arkadaşının kazara silahını ateşlemesi sonucunda göğsünden ve kolundan yaralandı. Karakol komutanları olay yerine ambulans çağırırken, Oğuzeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Dağbay, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Terhisine elli gün kala şehit olan Gökhan Dağbay'ın naaşı, Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda düzenlenecek askeri törenin ardından, Gebze’ye gönderilecek.

İKİNCİ ACI

Gebzeli Gökhan Dağbay’ın şehit haberinin ardından bir acı geçek ortaya çıktı. Gökhan Dağbay’ın amca oğlu olan Mesut Dağbay 2008 yılında Kıbrıs’ta Lefkoşa 2. Mekanize Piyade Alayı’nda vatani görevini yerine getirirken intihar ettiği öğrenildi. Yaşanan bu olaydan sonra Mesut Dağbay’ın ailesi durumdan şüphelenerek savcılığa başvurmuştu. Aile sadece oğlunun ölmüş vaziyette çekilen fotoğraflarını görebildi. Dağbay ailesi intihar ederek değil, askerde vurularak öldürüldüğüne inandıklarını belirterek, davayı gerekirse AİHM’e götüreceklerini söylemişti. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑