parkinnn

Siyaset

AK Dilovası Daraltılmış Danışma Meclisi’ni tamamladı

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından her ilçede yapılan daraltılmış ilçe danışma meclisi Dilovası’nda da gerçekleşti.

13 Haziran 2022 Saat: 14:24
AK Dilovası Daraltılmış Danışma Meclisi’ni tamamladı
AK Dilovası Daraltılmış Danışma Meclisi’ni tamamladı

AK Parti Dilovası İlçe Daraltılmış danışma meclisi dün akşam Dilovası İlçe Teşkilatı toplantı salonunda gerçekleşti. AK Dilovası’nda İlçe Başkanı İlhan Yıldırım başkanlığında gerçekleşen Daraltılmış ilçe danışma meclisine AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti İl Gençlik Koları Başkan Vekili Ozan Denli, İl ve İlçe yöneticileri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. Toplantıda, AK Parti’nin 20 yılda yapmış olduğu hizmetler ve 2023 seçimi konuşuldu.

DİLOVASI 2023’E HAZIR

Danışma meclisinde açılış konuşması yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, göreve geldikleri günden bu yana yapılan hizmetler hakkında bilgiler verdi. Yıldırım “AK Parti 20 yıldır ülkeye hizmet ediyor. Ülkeye hizmet ederken de 14 seçim geçirdik. Biz her seçime farklı bir coşku ve anlayışla gittik. 2023 yılında yaptığımız hizmetlerin taçlandırılacağı, bugüne kadar yapmış olduğumuz kazanımları yarınlara taşıyacağımız bir seçim olacak. Biz bugüne kadar Türkiye için neyin doğru olduğuna düşündüysek, sonuna kadar savunduk. Hiçbir zaman algı üzerinden siyaset yapmadık, hizmet üzerinden siyaset yaptık. Dilovası ilçe teşkilatı olarak 2023 seçimlerine hazırız. Seçimlerde AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Kocaeli’de yine en yüksek oyu alabilmek için gece gündüz demeden tüm ekibimizle sahada çalışacağız. Teşkilatımıza güveniyorum” dedi.

Yıldırım’ın konuşmasının ardından sırayla İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir ve Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. Daha sonra ise Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, göreve geldiği günden bu yana yapılan hizmetler hakkında bilgiler verdi. Ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve İl Başkanı Mehmet Ellibeş birer konuşma yaparak herkese çok büyük görev düştüğünü belirterek cadde cadde, sokak sokak, ev ev her vatandaşa ulaşılarak yapılanların anlatılmasını istediler. 

Konuşmaların ardından toplantıya katılan partililer söz alarak sorun ve öneriler konusunda fikirlerini dile getirdiler. Toplantı günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑