parkinnn

Güncel

AK GEBZE START VERDİ !

Gebze Ak Parti İlçe Teşkilatı 16 Nisan referandumla alakalı toplantı düzenledi. Toplantıda çalışmalarını anlatan Gebze Ak Parti İlçe Teşkilatı yanı sıra partilileride bir araya getirdi. Toplantı Eskihisar ,Hisartepe'de yapıldı

3 Mart 2017 Saat: 22:29
AK GEBZE START VERDİ !
AK GEBZE START VERDİ !

Programın açılış konuşmasını Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba yaptı, Soba, " Ak Parti kurulduğundan itibaren çok güçlü bir teşkilatlara sahip, yaklaşık 26 aydır ben ve arkadaşlarım görevimizin başındayız bir çok başarıya imza attık ve her zaman yarın seçim varmış gibi çalıştık. Biz 16 Nisan referandum çalışması için çalışmalarımızı tamamladık, Gençlik Kollarımıza ayrı Kadın Kollarımıza ayrı eğitimler verdik ve 1 Mart itibari ile referandum çalışmalarını yapmak için sahaya indik." dedi ve sahneyi konuşmalarını yapmak için, Kocaeli Ak Parti Milletvekili Cemil Yaman'a bıraktı.
Yaman, " Ak Parti kurulmadan önce bir Cumhurbaşkanı anayasa kitapçığı fırlatmıştı ve Türkiye tarihinin en zorlu günlerinden geçiyordu. %50 oranında fakirleşmiş halkın siyasilere güveni azalmış bir ülkeydi. İşte Ak Parti böyle bir günde, bir kaç yigit adam toplanarak sayın Cumhurbaşkanı'mızın önderliginde kurulan, ilk girdigi seçimde halkın güvenini kazanarak tek başına iktidar olan bir partidir. Gelelim 16 Nisan'a neymiş 18 yaşındaki bir insan ülke yönetebilir mi ? diyorlar ama şunu unutuyorlar Çanakkale savaşında vatanı, milleti için can veren mehmetciklerimiz, dedelerimiz kaç yaşındaydı ? onuda geçtim 15 Temmuz'da tankların önüne yatanların ve şehit olanların çogunlugunun yaşı kaç biliyor musunuz ? ben söyleyeyim çoğunlugu 20 yaşından küçük. Şimdi ben soruyorum 18 yaşında ki genç ülkesi için canını verebiliyorda neden yönetemiyor.?" diyerek sözlerini tamamladı. Toplantıya Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Eyüp Ayar, Cemalettin Kaflı, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç katıldı.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑