parkinnn

Siyaset

AK Parti Darıca 54.Danışma Meclisini Gerçekleştirdi!

AK Parti İlçe Teşkilatının 54.Genişletilmiş İlçe Danışma Meclis Toplantısı önceki gün yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

17 Ekim 2022 Saat: 19:25
AK Parti Darıca 54.Danışma Meclisini Gerçekleştirdi!
AK Parti Darıca 54.Danışma Meclisini Gerçekleştirdi!

Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av.Ufuk Acay ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde gerçekleşen 54.Darıca Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi’ne toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Milletvekilleri İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, önceki dönem İl Başkanı Mahmut Civelek, önceki dönem Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, ilçe başkanları, çok sayıda ana kademe, kadın ve gençlik il ve ilçe yöneticisi, mahalle başkanları ile partililer katıldı.
MADEN ŞEHİTLERİ İÇİN KUR’AN-I KERİM OKUNDU
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Bartın Amasra’da maden ocağında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden maden şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okundu.
Daha sonra müzik, alkış ve sloganların atılmadığı Danışma Meclisinde divan heyeti seçimi yapıldıktan sonra AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av.Ufuk Acay selamlama konuşması yaptı.
ACAY“30 BİN ÜYEMİZİ ZİYARET EDECEĞİZ”
Başkan Ufuk Acay yaptığı açıklamada, ”Bartın Amasra’da meydana gelen maden ocağı patlamasında hayatını kaybeden işçi kardeşlerime Allah’tan rahmet, ailelerine sabır yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Teşkilatımızın kurulduğu günden bu yana emek vermiş tüm arkadaşlarımızı bugün burada salonda gördüğüm için gurur duydum. Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah razı olsun. Bizler yirmi yılık siyesi hareketiz ve bu siyasi hareketin bugün geldiğimiz noktada Darıca teşkilatlarını böylesine canlı görmek bizleri 2023 için heyecanlandırıyor. AK kadrolar olacak seçimden seçime milleti hatırlayan kadrolar değiliz. Bizim için bir seçim biter bir seçimin çalışmaları başlar.2023 seçimlerinin arifesinde olduğumuz bu günlerde Darıca’da bulunan otuz bin üyemizi Kasım ayının sonuna kadar ziyaret ederek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileteceğiz ”dedi.


ŞEKER“DEVLETİMİZ MİLLETİMİZİN YANINDA”
AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, “Kazalar geçmişte olduğu gibi sahipsiz bırakılmıyor. Kaza duyulur duyulmaz Cumhurbaşkanımız iki bakanımızı gönderdi. Ölenleri geri getirmek mümkün değil. Hayatta kalanlara maddi-manevi destek olmak devletin en önemli görevlerindendir. 99 depreminde maalesef o gün depremde mağdur olan insanlar ve Kocaeli devleti yanında görememiştir. Aradan iki üç gün geçtikten sonra devlet denilen aygıtla tanışabildi. Allah’a şükür bunların hepsi aşıldı, devletimiz milletimizin yanında. Herhangi bir durum olduğunda devletimiz hemen oraya gidiyor. Bu hizmetlerin yapılmasında en büyük emek, katkı tüm teşkilat mensuplarımıza aittir. Sizler bu desteği vermeseniz, gecenizi gündüzünüze katmasanız, STK’ları, evleri ziyaret etmezseniz bu hizmetlerin yapılması mümkün olmaz ”diye konuştu.
BÜYÜKAKIN,“BİZİM DAVAMIZ HAKKI ÜSTÜN TUTUMA DAVASIDIR”
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın,“Bugün elim bir kaza yaşandı. Kazada hayatını kaybeden değerli kardeşlerimize, onların kederli ailelerine en derin üzüntülerini iletiyor acılı ailelerine sabır niyaz ediyorum. Bizim davamız zaten hakkı üstün tutma davası. Bu uğurda hem beldemizi, hem şehrimizi hem dünyamızı imar ve ihya etme davası. İşte bu istikamet üzere olmaya çalışıyoruz. Millete hizmet, insanlara hizmet, hakka hizmettir düsturundan ayrılmadan Rabbim şehrimizi, ülkemizi, dünyamızı imar ve ihya etme yolundan bizleri ayırmasın ”sözlerine yer verdi.
ELLİBEŞ,“DEVLETİMİZ SEFEBER OLDU”
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş,”Bartın Amasra’da hayatını kaybeden tüm madencilerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu acılar ortak acılarımızdır. Milletçe yasa boğulduğumuz anlardır. Bu acıları birlik olursak, orada bu acıyı en derinden yaşayan ailelerimizin yanında olursak hafifletebiliriz. Devletimiz tüm unsurlarını orada, bu acıyı yaşayanların yanında olmak için seferber ettiği yurt dışından bile taziye mesajlarının geldiği bir ortamda ana muhalefet lideri çıkıp hesap sormaya geliyorum diyorsa, acıyı paylaşmadan buradan siyaset devşirmeyi planlıyorsa bunu anlamak ve kabul etmek mümkün değil ”şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑