parkinnn

Güncel

Ak Parti Dilovası Mitinge Kitlendi

GÖLGE-Ak Parti Dilovası SKM yönetimi önceki gün 3 Ağustos Pazar günü Kocaelinde yapılacak olan miting ile ilgili toplantı yaptı. Ak Parti Dilovası SKM yönetimi önceki gün 3 Ağustos Pazar günü Kocaelinde yapılacak olan miting ile ilgili

1 Ağustos 2014 Saat: 13:48
Ak Parti Dilovası Mitinge Kitlendi
Ak Parti Dilovası Mitinge Kitlendi

GÖLGE-Ak Parti Dilovası SKM yönetimi önceki gün 3 Ağustos Pazar günü Kocaeli'nde yapılacak olan miting ile ilgili toplantı yaptı.

Ak Parti Dilovası SKM yönetimi önceki gün 3 Ağustos Pazar günü Kocaeli'nde yapılacak olan miting ile ilgili toplantıya Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Ak Parti Dilovası Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Mustafa Şahin, Ak Parti Dilovası İlçe Yönetimi ve Ak Partili Dilovası Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı.

TOPLANTININ ANA KONUSU MİTİNG

3 Ağustos Pazar günü saat 15.00’de yapılacak olan Kocaeli mitinginin önemine vurgu yapan Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut;"Ak Parti Dilovası Teşkilatı büyük buluşma için  bayramda da çalışmalarına aralıksız olarak devam etti. Başbakan ve Genel Başkanımız olarak son kez İlimize gelecek 30 Mart Yerel Seçimlerinde ilçemizden yoğun katılım ile Başbakanımız karşılamıştık. 3 Ağustos Pazar günü yine aynı yoğun katılım ile karşılayacağız.  Bu sefer Cumhurbaşkanı olarak misafir etmek isteriz. Bugünkü toplantımızın tek konusu cumhurbaşkanı adayımızın Pazar günü yapacağı Kocaeli mitingi olarak belirledik." dedi.

HEDEF 2023 DEDİK

Konuşmasına devam eden Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut;"Bugüne kadar bir çok seçime hep birlikte çalışarak koşturarak girdik. Şimdi önümüzde ülkemiz için tarihi bir seçim var. Ülkemizin kuruluşundan bu yana 91 yıl sonra ilk defa halkımız Cumhurbaşkanını seçecek. Halkımız Allah’ın izniyle bundan önceki seçimlerde nasıl güvendiyse destek verdiyse inşallah Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Başbakanımıza sahip çıkacak ve onu Cumhurbaşkanı yapacaktır. Hedef 2023 hedefini koyduk. İnşallah Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında güçlü bir Türkiye ile Dünyada önemli bir konuma ulaşacağız” dedi.

DİLOVASI VE KOCAELİ ADINDAN SÖZ ETTİRECEK

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin en önemli seçimin olduğunu dile getiren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “En önemli hedefimiz Cumhurbaşkanlığı seçimleridir. 12 Yıldır ülkemiz için gecesini gündüzüne katan, halkın takdirini her zaman alan Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olması için bizlere büyük bir görev düşmektedir. İnşallah yine hep birlikte bu büyük lidere destek olacağız. Dilovası, Kocaeli’nde Başbakanına verdiği destekle adından söz ettirecektir. Referandumda aldığımız oyun üzerine çıkacağız. Hayatımın en önemli seçimi önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimidir. Tüm dünyanın örnek aldığı bu kadar özverili bir lider için, Başbakanımız için sandık başına gideceğiz. 10 Ağustos’u önemsiyoruz ve bu seçimi kazandıracağız.” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑