parkinnn

Güncel

AK Parti 'Evet' kampanyasına başladı

Kampanya açılış töreninde, bugüne kadar AK Parti kampanyalarında imzası bulunan ve 15 Temmuz’da FETÖ’cü hainlerin darbe girişiminde oğlu Abdullah Tayyip Olçok ile şehit olan Erol Olçok da unutulmadı.

25 Şubat 2017 Saat: 12:56
AK Parti Evet kampanyasına başladı
AK Parti 'Evet' kampanyasına başladı

Binali Yıldırım'ın konuşmasında öne çıkanlar

'Bu salonu hınca hınç dolduran herkesi yürekten selamlıyorum' diyen Başbakan Binali Yıldırım,  üzerimde bir emanet var umarım ekranların karşısındakiler de bu selamı es geçmeyecek, adam gibi adam, kurucumuz,  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamı var! Erdoğan'ın emanetine sahip çıkıyormuyuz . Buradan öyle bir 'Evet' deyin ki milyonlar sesimizi duysun... " dedi. 

Yıldırım, "Bugüne kadar AK parti'nin bütün kampanyalarında olan 15 temmuz darbe girişiminde şehit olan  Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip, Olçok ve tüm şehitlerimizi anıyoruz" dedi.

Bütün gazilerimize buradan şükranlarımızı sunuyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

Korksaydık tarih ve millet bizden halk hesap soraradı.

Biz gönülden isteyerek "evet" istiyoruz. Sandığa gittiğimizde "bütün kalbimle evet" diyerek mührü basacaksınız.

  

12:32: Binali Yıldırm Kürsüye geldi ve konuşmasına başladı

12:18 AK Parti Genel başkan Yardımcısı ve kampanyayı yürüten Fatih Şahin "Hoşgeldiniz" konuşması yapıyor

12:05 AK Parti referandum tanıtım filmi gösterildi

12:03 Saygı duruşunun  ardından İstiklal marşı okundu.

11:30 Başbakan Binali yıldırım salona giriş yaptı...

11:00 Ankara Arena Spor Salonu'nu dolmaya başladı

Kampanya toplantısı hazırlıkları

 "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Kampanya Tanıtım Toplantısı" hazırlıkları için görevliler çalışmalarını gece de sürdürdü.

 Bu kapsamda, dün saat 23.00'ten itibaren Kazım Karabekir, Hipodrum ve Cumhuriyet caddeleri ile Talatpaşa Bulvarı'nın salona çıkan noktaları iş makineleri de kullanılarak trafiğe kapatıldı.

Salona grafiti ile yazılan "evet" pankartı asıldı. "Evet" yazılı kırmızı beyaz balonlar ve sahnenin her iki tarafında evet mührünün bulunduğu panolar asıldı. Sahnenin her iki tarafına ekranlar konuldu, basın mensupları için özel bölümler oluşturuldu.

30'u uluslararası 400 STK'yı davet ettiklerini, 60'ı yabancı 500 gazetecinin salonda yerini alacağını ifade eden Şahin "Yurtdışından misafirimiz olmayacak, yalnızca Türkiye'de görev yapan yabancı misyon şefleri olacak.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılacağı toplantıya 123 yabancı misyon şefinin davet edildiği duyurulmuştu.

 Spor salonu çevresinde çok sayıda polis görev yapıyor.

 Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve Başbakan Yıldırım'ın posterinin yanı sıra Türk bayrağı ve AK Parti bayrağı asıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, dün çalışmalar hakkında Ankara Arena Spor Salonu'nda basın mensuplarına bilgi verdi.

Diğer siyasi parti yönetimlerini davet etmedik ama siyasi partilere gönül verenler burada bizlerle birlikte olacak. Türkiye'nin zenginliklerini barındıran 5 - 6 şarkımız var. Sloganlarımız, Başbakanımızın konuşması esnasında paylaşılacak. Cumhurbaşkanımızın bir temenni mektubunun olacağını düşünüyorum" dedi.

Etkinlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ait görsellerin de kullanılması bekleniyor.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑