parkinnn

Güncel

AK Parti Gebze’den Erdoğan’a toplu bağış

GÖLGE- AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için partisinin Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın hesabına toplu bağış yaparak katkıda bulundu. AK Parti Gebze İlçe

8 Ağustos 2014 Saat: 16:23
AK Parti Gebze’den Erdoğan’a toplu bağış
AK Parti Gebze’den Erdoğan’a toplu bağış

GÖLGE- AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için partisinin Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın hesabına toplu bağış yaparak katkıda bulundu.

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı Binasında toplanan parti üyeleri, Ziraat Bankası Gebze Şubesi’ne giderek Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın hesabına bağış yaptı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a olan bağlılıklarını bir kez daha gösterdiklerini belirten İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, “Erdoğan varsa ben de varım. Türkiye’nin gücüne güç katmak için Gebze Teşkilatı olarak milletin iradesini tecelli etmesi yolunda Başbakanımıza, Cumhurbaşkanı Adayımıza desteğimizi bu kez de maddi olarak vermek istedik. 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin bölgemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Konuşmanın ardından partililer açılan bağış hesabına toplu halde bağış yaptı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑