parkinnn

Güncel

Ak Parti Gebze’den yoğun mesai

 GÖLGE-Ak Parti Gebze Seçim Koordinasyon Merkezi programları tarafından organize edilen  programlara vatandaşların ilgisi her geçen gün artıyor. Yoğun geçen günlük SKM programlarında önceki gün Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Gebz

5 Mart 2014 Saat: 20:26
Ak Parti Gebze’den yoğun mesai
Ak Parti Gebze’den yoğun mesai

 GÖLGE-Ak Parti Gebze Seçim Koordinasyon Merkezi programları tarafından organize edilen  programlara vatandaşların ilgisi her geçen gün artıyor.

Yoğun geçen günlük SKM programlarında önceki gün Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Gebze Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Adnan Köşker, İlçe Başkan Yardımcıları Korkmaz Çiçek, Seyit Katipoğulları, İlçe Yöneticileri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın ve Kadın Kolları Yöneticileri, İlçe Gençlik Kolları Samet COŞKUN ve Gençlik kolları yöneticileri, Belediye Meclis Üyesi Adayları ile mahalle temsilcileri katılım sağladı.

 Program dahilinde; Tunç Ustam Köfte salonu ve Miss Sude Kuaför ve Gelinlik salonu açılışına katılım sağlayan Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Gebze Belediye Başkanı ve Adayı Adnan Köşker ve beraberindeki ekip; ticari hayata adım atan dükkan sahiplerine bereketli, hayırlı işler temennisinde bulundular.

 

KÖŞKER: HER GEÇEN GÜN DEĞİŞEN GEBZE

 

Açılışta söz alan Gebze Belediye Başkanı ve Adayı Adnan Köşker; Gebze’nin sanayisinin yanı sıra sosyal ve kültürel alanlarda da her geçen gün olumlu yönde değişim kaydettiğini ifade ederek, değişimi gün ve gün hep beraber görüyoruz.Ekonomik anlamda esnafların yeni iş yerleri açmasının da arz talep ilişkisi ile bağlantılı olduğunu bu anlamda önümüzdeki yıllarda Gebze’nin çok daha sosyal ve çok daha yaşanabilir bir şehir olacağını ifade ederek; ticari hayata katılım sağlayan esnaf kardeşlerimizin bol bereketli, hayırlı işler diliyoruz’ dedi.

Açılışlar sonrasında SKM ekibindeki heyet; İstasyon Mahallesi sakinlerinden Nurettin Sağlam’ın annesinin cenaze namazına katılım sağlayarak; cenaze yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑