parkinnn

Siyaset

AK Parti Gebze SMK'ye Bakanlı Açılış

(Gül AKDEMİR/Gölge) Bölgemizin en büyük Seçim Koordinasyon Merkezi olarak dikkat çeken AK Parti Gebze SKM, gövde gösterisine dönen bir törenle açıldı.

19 Nisan 2023 Saat: 17:25
AK Parti Gebze SMKye Bakanlı Açılış
AK Parti Gebze SMK'ye Bakanlı Açılış

CADDE DOLDU TAŞTI

İstanbul Caddesi üzerinde faaliyete giren SKM'nin resmi açılışını, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptı. Yoğun ilgiden dolayı caddenin trafiğe kapatıldığı  ve çok sayıda Gebzelinin de  katıldığı AK Parti Gebze SKM açılışında, AK Partililer adeta gövde gösterisi yaptılar.

Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, İlçe Başkanı Recep Kaya , Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, SKM Başkanı Hasan Özdemir'in yanı sıra milletvekili adayları, belediye meclis üyeleri ve teşkilat yöneticileri de açılışta hazır bulundu.

14 VEKİL  ÇIKARACAĞIZ

Açılış kurdelesini kesen Bakan Varank, Gebze'de gördükleri ilgi ve destekten memnun olduklarını dile getirerek, ''14 Mayıs'ta Gebze'den yine güçlü bir ses çıkacak , Ak ailesinin ve Gebzeilerin altılı masaya gereken cevabı vereceklerine inanıyorum . AK Partimiz Kocaeli'nde 14 vekil çıkaracak. '' dedi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank konuşmalarında muhalefete yüklendi.

Açılıştan sonra özellikle partili kadınlar ve vatandaşlar Bakan Varank'la hatıra fotoğrafı çekilmek için birbirleriyle yarıştılar.

BAKAN: ŞU AN YERİ DEĞİL

Diğer yandan açılış sonrası Genel Yayın  Yönetmenimiz Ercan Sarıçam'ın AK Parti  Kocaeli  listesine  yönelik sorusuna Bakan Varank, ''Şu an burası  yeri değil, sonra konuşalım.'' cevabını verdi.

KAYA: BU BİR 14 MAYIS MESAJIDIR

Öte yandan Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, SKM'nin gördüğü ilgiyi Gölge'ye değerlendirirken, ''Bu coşkuyu, bu katılımı görüyorsunuz değil mi? Sağ olsun herkes burada. Bu coşku sayın cumhurbaşkanımıza ve partimize olan güven ve sevginin fotoğrafıdır. Gebzeliler şu an 14 Mayıs mesajı veriyor. Katılan herkese teşekkür ediyorum.'' şeklinde konuştu.

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑