parkinnn

Siyaset

AK Parti Gebze'de müthiş gövde gösterisi

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine saatler kala, AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı Gebze'de müthiş bir gövde gösterisi yaptı.

13 Mayıs 2023 Saat: 16:46
AK Parti Gebzede müthiş gövde gösterisi
AK Parti Gebze'de müthiş gövde gösterisi

Atatürk Caddesi üzerinde bulunan SKM önünde toplanan binlerce AK Partli, yarın gerçekleşecek olan seçimlerin zafer işaretini verdi. Milletvekilleri, milletvekili adayları  , İl Başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanı , Gebze Belediye Başkanı, il ve ilçe yöneticileri ile yüzlerce  AK Partili, ''14 Mayıs akşamı balkon konuşmasına hazırlanıyoruz. Doğru  zamanda doğru adamla .'' sloganları attılar.

RECEP KAYA DAVET ETTİ

Caddede araç trafiğinin kapandığı toplantı sonrası AK Parti'liler çarşı turu atarak seçimi şimdiden kazandıklarını ilan ettiler. Gölge'ye konuşan Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, ''Bu coşku, bu birlik , bu muhteşem kalabalık AK Parti'mize verilen desteğin ve yeni bir seçimin zaferinin ayak sesleridir. Gebzelilere güveniyoruz, milletimize inanıyoruz. Sayın liderimiz ve cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la yuzyılın seçiminde yüzyılın başarısını gerçekleştireceğiz. Yarın akşam hepinizi kutlama için SKM'ye bekliyoruz.  '' dedi.

AK Partililer dha sonra kent meydanında seçim öncesi son açık hava toplantılarını gerçekleştirdiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑