parkinnn

Güncel

AK Parti'den Bayırbucak Türkmenlerine yardım

AK Parti İl Başkanlığının Bayırbucak Türkmenleri için başlattığı kampanyada toplanan yardım malzemelerini taşıyan 8 tır, yola çıktı.

26 Ocak 2016 Saat: 17:22
AK Parti'den Bayırbucak Türkmenlerine yardım
AK Parti'den Bayırbucak Türkmenlerine yardım

AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, DSİ önünde düzenlenen törende, parti genel merkezlerinin Türkmenlere yardımkampanyası başlattığını hatırlattı.

RABBİM GÖZYAŞINI DİNDİRSİN

İl genelinde toplanan yardımların 8 tıra yüklendiğini belirten Polat, "Bütün teşkilatlarımızın emeği oldu. emeği geçen teşkilat mensuplarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu kampanyaya duyarlık gösteren saygıdeğer vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim inşallah orada yaşanan bu dramı da bir an önce bitirsin. Gözyaşını da dindirsin dire Rabbimizden niyaz ediyoruz" dedi.

BİZ O ECDADIN TORUNLARIYIZ

Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu da "(Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir) diyen bir dinin mensubu olarak, nerede yardım eli uzatılması gereken varsa, asırlar boyu yardım elini uzatan bir ecdadın da torunlarıyız. Birkaç aydır Türkmen dağında Bayırbucak Türkmen kardeşlerimizin orada çektiği zulüm, verdikleri mücadele hepimizin gözlerini yaşartıyor" diye konuştu.

Yapılan duanın ardından içerisinde gıda ve giyim malzemelerinin bulunduğu 8 tır Suriye'ye uğurlandı.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑