parkinnn

Siyaset

AK Parti'den İtiraf : Durumumuz Dilovası'nda Sıkıntılı

AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, “CHP, İzmit’te ve Dilovası’nda bastırıyor” diyerek kaybetmemek için daha çok çalıştıklarını açıkladı.

11 Mart 2014 Saat: 12:00
AK Parti'den İtiraf : Durumumuz Dilovası'nda Sıkıntılı
AK Parti'den İtiraf : Durumumuz Dilovası'nda Sıkıntılı
AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, haftalık basın toplantısı öncesinde basın mensuplarıyla buluştu.   19 gün kalan yerel seçimler için yoğun bir tempoda çalıştıklarını dile getiren Civelek, CHP’nin Dilovası’nda ve İzmit’te bastırdığını bu yüzden daha sıkı çalıştıklarını açıkladı. Civelek öte yandan parti içinde toplu istifaların olmadığını dile getirerek, çıkan haberleri yalanladı.
 
ESNAFLARI GEZECEK
 
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın programını açıklayan Civelek, “12 Mart’ta ilimizde hem Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık hem de Başbakan Yardımcısı Ali Babacan olacak. Babacan saat 11:00'de KSO Meclisi’ne katılacak, 12:30'dan sonra The Ness Otel'de esnafla ve sanayicilerle buluşacak. 15:00-17:30 arasında da esnaf ziyareti yapacağız” diyerek program hakkında bilgi verdi.
 
İSTİFALAR GELMEDİ
 
Kocaeli'deki son durum hakkında konuşan, “Hem Büyükşehir hem de tüm ilçelerde 13-0'la devam edeceğiz. Kamuoyu yoklamaları sonucuna göre bizim korkacak bir durumumuz yok” diyerek iddialı konuştu. Mehmet Acar ve yaklaşık 500 kişinin istifasını değerlendiren Civelek, konuşmasında “İzmit ilçemize gelen istifa yoktur. Hiçbir AKP'li kendi menfaatini düşünerek partisinden istifa etmez” ifadelerine yer verdi.
 
MHP OYLARI CHP'YE
 
Yaptıklarını anketleri son bir hafta önce bitirdiklerini ifade eden Civelek, "Dilovası ve İzmit'te CHP'nin bastırması var. Zaten diğer ilçelerde herhangi bir baskıları yok. Ama bizim Dilovası'nda da herhangi bir sıkıntımız yok. Oylarımızı yükselterek kazanacağız. Son zamanlarda da MHP'nin oylarının CHP'ye kaydığını görüyoruz. Bu pazarlıkların devam etmesiyle de Büyükşehir'de aramızdaki fark açılmakta” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑