parkinnn

Siyaset

AK Partili Adayın Skandalı

AK Parti Çayırova Belediye başkan adayı Şevki Demirci’nin Çayırova’da oturuyorum diye adres gösterdiği ikametgahta Saadet Partisi adayı oturuyor. Skandalın böylesi…

26 Mart 2014 Saat: 12:44
AK Partili Adayın Skandalı
AK Partili Adayın Skandalı

Şevki Demirci iddialara göre 2008 yılında ikametgâhını Yenimahalle’de göstermek için boş bir arsa buldu. Daha sonra bu arsa üzerinde inşaat yapıldı.  Demirci’nin gösterdiği adreste inşaat tamamlandıktan sonra evi satın alan başka bir aile oturuyor. Demirci’nin komşusu olan Saadet Partisi Belediye Başkan adayı İlhami Bayrak, “ Bu kadarı da fazla! Meğer benim komşummuş, ben onu hiç görmedim” diyor.

HER ŞEY HAYALİ

Şevki Demirci 2008 yılında ikametgâhını Çayırova’dan göstermek için bir yöntem aradı. Yer olarak Yenimahalle 5104 sokak üzerinde bulunan boş bir arsa tespit edildi. Bu arsanın üzerinde hayali bir apartman kuruldu. O hayali apartmanın bir katına Şevki Demirci yerleştirildi! Ardından bu hayali apartman katı için ikametgâh çıkartılarak Demirci’nin Çayırovalı olması sağlandı. Aslında olmayan bir binanın olmayan bir dairesi Demirci’nin Çayırovalı olması için o günün koşullarında yetmişti. Kanunlar tırtıklanmış, hukuk yok sayılmış, hayali bir adres ile Demirci Çayırovalı olmuştu!

BOŞ ARSAYA BİNA DİKİLDİ

Şevki Demirci’nin Çayırovalı olma macerası 2014 seçimlerinde aday gösterilmesi ile birlikte güme gitti! Nasıl mı? Demirci sahte evrakla düzenlenen düzmece ikametgâhını unutmuştu ama kader onun gerçeklerle yüzleşmesi için ağlarını örmüştü! 2011 yılında o boş arsaya bir bina dikildi.  Şevki Demirci’nin hayali apartmanı gerçeğe dönüşmüş, hayali adresine de daireyi satın alan K.S adındaki vatandaş oturmuştu. İşini Allah şaşırtacak ya aynı apartmanda bir isim daha oturuyordu.

HAYALİ ADRESİN KOMŞUSU AK PARTİ’NİN KORKULU RÜYASI ÇIKTI

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan adayı İlhami Bayrak. İlhami Bayrak aslında siyasi alanda rakibi olan Şevki Demirci’nin komşusu olduğunu YSK’nın oy kullanılacak yerler düzenlemesi ile öğrenmişti.  Demirci AK Parti’nin kazandığı 2004 seçimlerinde oyunu Kartal’da kullanmış, 2008’de yapılan düzmece ikametgâh ile Çayırova’da kullanmıştı. O oyunu Çayırova’da kullandığı için de kendisini Çayırovalı saymıştı!  Ama gerçekte Çayırova’da oturmayan Demirci için bu tezgâh aday adayı olduğu 2008 seçimleri öncesinde kamuoyunda Şevki Demirci Çayırova’da oturmuyor tepkisi oluşmaması için kurulmuştu. Ama gelin görün ki bu tezgâh 2014 seçimleri Demirci’nin aday gösterilmesi ile birlikte patladı ve Şevki Demirci’nin sahte evrak tanzim ederek ikametgâh adresi aldığı ve suç işlediği de böylelikle ortaya çıktı.

BAYRAK KONUYU DOĞRULADI

Konunun ortaya çıkmasının ardından Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı İlhami Bayrak’a konuyu teyit ettirmek açısından ulaştık. İlhami Bayrak, “ Ben Sayın Şevki Demirci’nin ikametgâh adresi olarak gösterdiği apartmanın 11/15 nolu dairesinde oturuyorum. Demirci’nin adres gösterdiği dairede oturan aileyi tanıyorum. Bu dairede Şevki Demirci hiç oturmadı ki” şeklinde açıklama yaptı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑