parkinnn

Güncel

AK Partili İlçe Başkanları, Belediye Başkanı Toltar’ı ziyaret etti.

AK Partili beş ilçe Başkanı, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret ederek ilçede yapılan çalışmalar ve son siyasi gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulundular.

12 Şubat 2016 Saat: 09:46
AK Partili İlçe Başkanları, Belediye Başkanı Toltar’ı ziyaret etti.
AK Partili İlçe Başkanları, Belediye Başkanı Toltar’ı ziyaret etti.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel Dilovası’na giderek önce Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı daha sonra AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’u makamlarında ziyaret ettiler.

Başkanlar Belediye Başkanı Ali Toltar’ın misafirperverliği ve yakın ilgisine teşekkür ederek  “Bu ziyaretlerle birlik ve beraberliğimiz bir kez daha göstermiş oluyoruz. Her zaman başkanlarımızın yanında yer alacağız. Dilovası yapılan hizmetlerle  kentsel değişim çok iyi bir noktaya gitmektedir. Belediye Başkanımız Ali Toltar’ı kutluyoruz” dediler.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe başkanlarına ayrı ayrı teşekkür ederek “Birlikteliğimiz sürecek. Partimize olan teveccüh her seçimde artıyor. Bunun nedeni ülkeye hizmet etme sevdasıdır. Teşkilatlar ve seçilmişler arasındaki bu uyum sürdüğü müddetçe hizmetler de artacaktır” dedi. Toltar, il genelindeki başarının gelecek seçimlerde de devam etmesini temenni ettiklerini dile getirdi.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑