parkinnn

Ekonomi

Akbank Gebze'ye Çıkarma Yaptı

Akbank'ın düzenlediği “Sizin İçin Buluşmaları”nda, dünya ve Türkiye ekonomisindeki gelişmeler paylaşıldı.

28 Şubat 2014 Saat: 13:50
Akbank Gebze'ye Çıkarma Yaptı
Akbank Gebze'ye Çıkarma Yaptı
Akbank, dünyadaki ve Türkiye'deki ekonomik gelişmeleri müşterileriyle paylaşmak ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlediği “Akbank Sizin İçin Buluşmaları”nın 2014 yılındaki ikinci toplantısını Gebze’de gerçekleştirdi.
Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, Gebze ve ilçenin bağlı olduğu Kocaeli’den çok sayıda sanayici, işadamı ve yöneticiyi ağırladığı buluşmaya, Genel Müdürlük ve ilgili birimlerden yöneticiler ile birlikte katıldı.
 
Gebze’deki “Akbank Sizin İçin Buluşması”nda Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil'e, Akbank Ticari Bankacılık’tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Gür, Akbank KOBİ Bankacılığı’ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, Akbank Bireysel Bankacılık’tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, Hazineden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kerim Rota ve Akbank Gebze Bölge Müdürü İsmail Yazar’dan oluşan bir ekip eşlik etti.
 
akbank-gebze-222.jpg
 
Toplantıda yaptığı konuşmada piyasalarda yaşanan gelişmelere değinen Binbaşgil, “Son dönemde büyüme beklentilerinin gelişmiş ülkeler lehine değişmesi ve Amerikan Merkez Bankası’nın Aralık’taki kararıyla varlık alım programında ölçülü şekilde azaltıma başlaması gelişmekte olan ülkelerden sermaye çıkışlarına yol açtı. Tüm bu faktörler, aralarında Türkiye’nin de yer aldığı gelişmekte olan ülkelerin finansal piyasalarını olumsuz etkiledi. Ancak ekonomimiz eskisi gibi kırılgan değil. Borçluluk oranımız düşük, bütçe disiplini devam ediyor. Bankacılık sistemimiz sağlam ve likit. Ancak sermaye hareketlerinin ani çıkışlarından daha az etkilenmemiz için - tasarrufların artırılması ve cari açığın düşürülmesi gibi - iyileştirmemiz gereken alanlar var. Ekonomi yönetimi bu  konularda  önemli aksiyonlar alıyor. Bununla beraber sonuçların görülmesi zaman alacaktır. Güçlü bankacılık sektörü ve genç nüfusa sahip ülkemizin yüksek potansiyeline ve geleceğine inanıyoruz.” dedi.
Gebze’nin bölgesinin önemli bir sanayi ve ticaret merkezi olduğunu vurgulayan Binbaşgil, “Gebze ve bağlı olduğu Kocaeli gerçekleştirdikleri ihracatla ülkemizin ekonomisine önemli katkı sağlıyor. Akbank olarak Gebze ve Kocaeli’ye ayrı bir önem veriyoruz. Bölgenin daha da büyümesi için katkımızı artıracağız. Bölgenin sahip olduğu yüksek büyüme potansiyeline inanıyoruz. Akbank, Gebze ve Kocaeli’ye yatırım yapmaya devam ediyor, edecek.” dedi.
 
Kocaeli’de, topladıkları mevduatın 3 katından fazla kredi verdiklerini belirten Binbaşgil, “İlde 500 bine yakın müşterimiz bulunuyor. Yaklaşık 25 şube, 150 civarında ATM ve 3.200’ün üstünde Akbanklı ile birlikte müşterilerimizin finansal ihtiyaçlarına pratik, hızlı ve modern çözümler sağlıyoruz.” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑